dinsdag 31 juli 2012

Eenvoudig mooi!!!


Momenteel ben ik de ban van het "Jeanne d'Arc Living" Magazine. Dat komt een klein beetje door Marjo, eigenaresse van de webwinkel "Het Witte Luik". Maar dat vind ik helemaal niet erg, hoor!!! Het is een zeer inspirerend blad met items over wonen in de Franse en Scandinavische stijl, bloemen, heerlijke seizoensrecepten en zelfmaak ideetjes. Alles is heel smaakvol vastgelegd op foto's.
De stijl van Jeanne d'Arc Living is plain en simpel. Daar geldt de volgende regel: less is more. Hierdoor ligt de lat niet zo hoog en is het voor iedereen haalbaar om ook in deze stijl zelf iets te maken.
Bij deze kaart heb ik een laagje handgeschept papier gebruikt, als achtergrond een reststukje designpapier van Pion Design, een stukje crème-kleurige, katoenen kant waaraan met een ijzerdraad 3 zoetwaterparels hangen en een tekststempelafdrukje geeft de kaart een finishing touch. Ik vind het altijd heel erg fijn om mooi designpapier als achtergrond te gebruiken en hier zie je pas echt hoe schitterend het designpapier van Pion Design uit Zweden is. Ik vind dit merk zo stijlvol en de kleurtjes heel subtiel.
Heel simpel, maar toch heel erg mooi door zijn eenvoud. De zoetwaterparels als embellishment vallen nu extra op.

4 opmerkingen:

Lean zei

Ik vind je kaart prachtig geworden en Pion is echt gaaf.
groetjes,Lean

Rozen van Papier zei

Mooi gedaan Odetta en ik zag ook je kaarjte bij Ira, leuk!

Groetjes Janny

Ira Huberts zei

Inderdaad, less is more, want wat ís dit papier prachtig zeg! Dat heeft geen verdere opsmuk meer nodig, vind de stempel een hele mooie aanvulling net als het prachtige kantje! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.com

Marlieke zei

Wat Ira zegt, is waar: Less is more en dat is bij deze prachtige kaart zeker het geval! Mooi hoor, Odetta!