dinsdag 10 juli 2012

De facetkraal in the pictureVoor mijn lieve vriendin, Marjo van "Het Witte Luik" heb ik op haar verzoek enkele creatieve voorbeelden gemaakt met facetkralen die geweldig als embellishment zijn te gebruiken en prijstechnisch heel erg leuk zijn.

De eerste 2 kaarten zijn gedecoreerd met mooie kantjes, facetkralen en zijn geplakt op handgeschept papier.

Tevens kreeg ik van Marjo een zinken vlinder om er iets leuks mee te gaan doen. Nu kwam Marjo met het geweldige idee om deze vlinder tevens als sjabloon te gebruiken en zodoende is de kaart met het parfumflesplaatje ontstaan. Verder waande ik mijzelf in de kleuren en geuren van de Provence en heb ik een zeepslinger met facetkralen, die prachtig het zonlicht vangen, gemaakt.

Nog een chipboard stansje (Caged Bird van Tim Holtz) bewerkt met een inktblokje (ColorBox Cat's Eye in de kleur sepia black), verder versierd met ivoorkleurig satijnlint en druppelvormige facetkralen.

Heel veel van de hier gebruikte materialen vind je terug in Marjo's webwinkel "Het Witte Luik", de webwinkel die sfeer bij je thuis brengt.

Lieve Marjo, heel erg bedankt voor de uitdaging en voor de prachtige foto's! Marjo heeft namelijk alles zelf heel sfeervol op de gevoelige plaat vastgelegd. Wie wil er nu niet zulke foto's van je eigen creaties????!!!!

3 opmerkingen:

Lean zei

Prachtige creaties weer Odetta heel mooi gemaakt en gave voorbeelden voor het witte luik.
groetjes,Lean

Romy zei

De facetkralen zijn heel mooi en wat heb je er een prachtige dingen mee gemaakt!

Ira Huberts zei

Wat een geweldige uitwerking weer Odetta! Hoe jij die facetkralen hebt gebruikt, echt beeldschoon! Marjo zal erg blij zijn geweest met je inzet, want je brengt zo een hele andere kijk op dingen! Liefs, Ira
p.s. ik zie alweer een stukje telepathie hier, maar dat zie je pas over een week of 2 op mijn blog, is een verjaardagskaart voor een vriendin van me nl. ;-)
irascreacorner.blogspot.com