zondag 10 april 2011

Postcards from heaven

Voor het eerst gewerkt met een siliconen stempel van La Blance gewerkt. Het is een gemounted stempel die er helemaal wit uitziet. Ik moest erg wennen aan deze stempel. Ik vond het helemaal niet zo makkelijk gaan. Iedere soort stempel heeft zijn eigen drukkracht. Ik vind het werken met rubberen stempels nog het allerfijnste. Deze kaarten heb ik hiermee gemaakt. Als aanvulling heb ik designpapier uit de lijn Passport van Making Memories gebruikt. Het is één van de mooiste lijnen die Making Memories ooit heeft uitgebracht en behalve voor vakantiefoto's ook zeer veelzijdig te gebruiken voor andere onderwerpen. Overigens de prachtige bedels komen bij Het Witte Luik vandaan.8 opmerkingen:

Lean zei

heel mooi weer en heel gaaf gestempeld ook.

Marlieke zei

Wat jammer dat je wat moeite had met het gebruik van de stempel. Maar je resultaten zijn weer erg mooi hoor! Echte Odetta's he?!

Jolanda zei

Super mooi,ik ken de stempels ik vind ze geweldig.(even wennen,maar de afbeeldingen zijn zo mooi!)
Fijne zondag,geniet lekker van de zon,het zal bij jullie nog beter zijn dan hier denk ik!
xx

Romy zei

Wat een prachtige afbeeldingen. Dat was de moeite dubbel en dwars waard, denk ik zo:) En je hebt er geweldige kaarten mee gemaakt. Gaaf om te zien hoe de stempel meteen al heel anders oogt wanneer hij met een andere kleur inkt is gestempeld.

MadeByMaly zei

Ik vind je kaarten super geworden! Misschien is het een kwestie van wennen? Voordat ik aan de stempels op een houten blok gewend was...pfft.

jazsutra zei

love the vintage inspired postcards!!! just too lovely ;) tfs..

love
jaz

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Bedankt voor je verwen pakketje! zie mijn blog.
Deze kaarten zijn prachtig! Heel mooie stempel en die pennetjes vind ik ook heel tof!
Fijne dag!
xxx
C.arine.

Christie zei

Really beautiful! I'm loving the charms!