dinsdag 19 april 2011

Happy Easter

Hierboven enkele tags en kaarten in de paassfeer die ik gemaakt heb. Zelf geef ik niet zoveel om pasen, behalve om de extra dag vrij en de chocolade paaseitjes natuurlijk, hahaha.

5 opmerkingen:

Romy zei

Hihi, voor mij geldt hetzelfde als voor jou. Pasen vieren we niet echt, maar die vrije maandag is toch wel errug fijn:) En het ontvangen van zo'n geweldig mooie Odetta-kaart is toch ook wel een hele gave bijkomstigheid:) Heel erg bedankt voor de fleurige, glitterende en prachtige kaart, die ik vandaag heb mogen ontvangen van jou!

Karin Wouters zei

Weer een paar schitterde kaarten...
De paaseitjes en de vrije dag zijn inderdaad erug lekker. Wij verstoppen allen eitjes voor de kids verder doen we er ook niets aan..
Heel erg bedankt voor je mooie paaskaart!!

Lean zei

lekker he de eitjes...hihihi gave kaarten heb je gemaakt...kuikens en hazen zijn natuurlijk ook leuk

Jolanda zei

Mooie kaartjes enne bedankt ik vind m heeeel mooi,als het goed is krijg je vandaag nog pst van mij!!
Hahahah,onder de brievenbus gaan liggen he!!
Ik vind pasen wel leuk,eieren verven en beplakken,Ik chocolade eieren verstoppen,de kinderen ze zoeken...ja,het heeft toch wel wat!
Maar voor t geloof heeft t voor mij ook geen waarde,het is meer gewoon leuk.

MadeByMaly zei

Mooi hoor!
Ik geniet ook altijd van pasen. We verstoppen eitjes voor elkaar (ja ook Henri en ik zoeken enthousiast mee en verstoppen eitjes voor elkaar :-)). En de extra vrije dag is natuurlijk heerlijk. Voor zondag staat er een lekkere barbeque op het menu.