zondag 10 april 2011

Alweer de klos!

Voor mij gaat er niets boven "alteren". Het is heel erg leuk om de inspiratie ten uitvoer te brengen. Op mijn werk was het garen op het klosje op (we binden namelijk bepaalde dingen in). Dus mocht ik eindelijk het plastic klosje hebben. Hoera!

Bij "Het Witte Luik" had ik namelijk dit schattige ornamentje gezien. Perfect geknipt voor mijn nog te alteren klosje. De hoedenpin (komt bij Made by Maly vandaan).

Van Fenny van Fenny Labels kreeg ik dit schattige, bijpassende katoenen labeltje. Fenny, nogmaals heel hartelijk bedankt hiervoor. Je ziet nu vast hoe goed dit labeltje tot zijn recht komt.
De huls van het klosje is geribbeld. Rondom het hulsje heeb heb ik dus een stukje Bazzill cardstock (de kleur Vanilla) vastgeplakt. Hierom heen zit weer een stukje designpapier uit de lijn Conservatory van 7 Gypsies, wat heel erg lieflijk aandoet. Verder nog wat kant van Prima Marketing (gekocht via de winkel van Romy) en parelsnoertjes als finishing touch gebruikt.

Overigens voor de adressen van de webwinkels: kijk hiervoor op mijn blogrol met mijn favoriete winkels naar de linkjes.

7 opmerkingen:

Lean zei

o,jee jij bent dus een klosjes dief...maar wel heel gaaf gedaan hoor!!!

Marlieke zei

Waar een mens al niet blij van kan worden he? Haha. En die titel van dit bericht; geweldig! Je bent weer lekker bezig geweest!

Jolanda zei

ooohhh het is echt een schatje,heeel mooi!!Mooie spulletjes!
x

Romy zei

Oh wauw, het is prachtig geworden! Wat een mooi label ook. Nu maar hopen dat de tweede klos garen ook een beetje snel op is;) Kun je er nog eentje maken:)

MadeByMaly zei

Wow wat mooi Odetta!

Karin Wouters zei

Wauw het is weer een super mooi klosje geworden!!

SCRAP TALK zei

Heel mooi dit klosje! En prachtig labeltje eraan!
Liefs,
xxx
C.