dinsdag 19 april 2011

Dol op collagedesignpapier van Graphic 45!

In januari had ik al een kaart voor het nichtje van Rob gemaakt met een item wat ik had uitgeknipt uit het collagevel uit de lijn Fashionista van Graphic 45. Omdat ik zo graag uitknip, had ik allerlei items uit dit vel geknipt.

Dit is een vrij eenvoudige kaart in maritieme sfeer. Als achtergrond heb ik een stukje designpapier uit de lijn Passport van Making Memories gebruikt waarop ik het zwaaiende meisje heb geplakt. De tekst is met de hand gestempeld met een tekststempeltje van Kaiserscraft op blanco papier. Dat heb ik als een gescheurd reepje verwerkt op de kaart. Een stukje lint en een knoopje vrolijken de boel nog meer op.


Soms ontbreekt er een been, een voet en een hand. Geen nood! Door middel van de kruip/sluip-door-techniek in het stukje designpapier uit de lijn Tropics van Prima Marketing en een stukje breed organzalint heb ik geprobeerd om dit zware verlies te compenseren. Het lijkt nu net of ze uit de beplanting van een tropisch eiland stapt om het strand en de zee te gaan bewonderen. Paradise found!


Soms heb je een restje designpapier van Daisy D's over die perfect bij het uitgeknipte item past.
Je hoeft dus niet altijd heel veel moeite te doen om iets moois, maar wat toch heel eenvoudig is om te maken. Een goede kleurencombinatie volstaat.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, wat een sjieke dames op supersjieke en mooie tags. De eerste is heel mooi sail-achtig, de tweede heerlijk zomers (en dat organza-lint is zo goed gevonden, nu heeft ze het ook meteen een stuk minder koud;)) en de derde prachtig meditteraan!

Lean zei

Heel mooi gemaakt weer en ook qua kleur..

MadeByMaly zei

O wow wat mooi! Wat een gaaf idee, met het prima marketing papier. Je hebt me weer inspiratie gegeven. Dank je wel.

Jolanda zei

Kijk dit vind ik nou echt JOU,zoooo mooi en slim bedacht..ik zou denken geen hand/voet,gooi weg...maar jij bent er zoooo goed in er toch iets van te maken!
x