woensdag 6 april 2011

Kaftjes

Dit is een mini-projectje. Onlangs verzuchtte ik nog dat ik al niet meer een mini-album heb gemaakt. Daarom deze 2 kaftjes. Hint: ze worden voor iemand die momenteel helemaal into journaling is en heel erg veel van hertjes houdt. Dus deze betreffende persoon moet zelf voor de inhoud en het inbinden van het mini-album (15 x 15 cm) zorgen, hahaha. Het schitterende en zeer betoverende designpapier komt uit de lijn Secret Bird Society van Kaisercraft. De stempels die ik hiervoor heb gebruikt komen uit de serie Hot Picks van Paper Artsy. De kleur Smokey Grey van de Tsukineko VersaFine inkt past perfect bij het papier. Het is een mooie kleur inkt wanneer het niet te zwart mag zijn. De buitenkant van kaftje 1. De binnenkant van kaftje 1.
De binnenkant van kaftje 2.


De buitenkant van kaftje 2.


De buitenkant van het toekomstige mini-album.


De binnenkant van het toekomstige mini-album.

Ik ben erg nieuwsgierig hoe inhoud en de inbindmethode door de ontvangster gemaakt zal gaan worden.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Ook al zo mooi! Helemaal Odetta en helemaal zoals de ontvanger het zeker zal waarderen! jaja ik weet heel goed voor wie dit is en nee ik ben het niet ;-)

Lean zei

nu maak je ons allemaal heel erg Nieuwsgierig....ziet er heel gaaf uit Odetta.

Romy zei

Oh wauw, het ziet er geweldig uit! Zo mooi en elegant en weer prachtig stempelwerk. Ik geloof dat ik zo een ideetje heb voor wie deze bedoeld is:)

Jolanda zei

Dat ziet er super mooi uit zeg!!
Heel mooi gemaakt!!

SCRAP TALK zei

Heel mooi project! En de ontvanger zal er zeker blij mee zijn!
Liefs,
xxx
C.

MadeByMaly zei

O en ik was de bofkont die ze mocht ontvangen. Ik had je al bedankt maar wat lief en wat mooi! Ik weet al wat er in komt...iets helemaal in Odettastijl...Quotes. Ik ben nl. ook de gelukkige bezitster van een paar quote boekjes van Odetta's hand en heb inmiddels alweer meer quotes verzameld. Nogmaals super bedankt, ook voor de prachtige kaart.