dinsdag 28 december 2010

Secret Keeper Card

Soms kun je bij een gestempelde quotes mooie accentjes leggen zoals het vogeltje op het takje (bird on a small branche van CreaTables by Marianne Design) en een strookje echt muzieknotenpapier.


Hier heb ik een white chipboard "Secret Keeper Card" van Urban Lily (bestaat Urban Lilu trouwens nog??!!!!!) voorzien van designpapier uit de lijn "Amber Road" van Pink Paislee. De achtergrond van de stempafdruk van het vrouwengezicht (gemaakt met mijn favoriete mounted stempel Vanessa van het merk Stampers Anonymous) is gesponsd met diverse kleuren chalk inkt van VersaMagic (Tsukineko). Verder is deze stempelafdruk aangekleed met een gestempeld en takje op designpapier, die voorzien heb van een laagje Ranger Glossy Accents en een gestempelde vlinder op designpapier.


Waarom dit nou een Secret Keep Card heet, blijkt uit deze foto, hahaha. Het reststukje designpapier wat voor dit middenstukje wat ik heb gebruikt komt uit de lijn "Old-fashion Christmas" van Eline Pellinkhof (Marianne Design).

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat is dat gaaf zeg! Het kaartje is al zo mooi op de eerste foto's, maar als je het uitschuift wordt er nog meer moois zichtbaar. Het is weer een geweldig mooi werkstukje:)

Jolanda zei

Dit is helemaal geweldig!!wat een idee,heeel mooi!!
Hoe gaat t bij jullie??Wij hebben hier allemaal griep,10 dagen koorts en oooohhh wat een spierpijn,zo naar!Ik hoop dat jullie niet ingesneeuwd zijn!!

Lean zei

super idee en heeeeel mooi gemaakt.

MadeByMaly zei

Moooooooooi Odetta. Het is echt weer zo geweldig gemaakt.