zondag 19 december 2010

Nog een aantal cute cards gemaakt

In het besneeuwde Venlo is het momenteel goed scrappen geblazen. Ik ga jullie nog een keertje vervelen met een aantal cute cards die ik heb gemaakt. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik het voor de afwisseling het best wel leuk vind om ze te maken, hahaha. Soms moet je iets doen, wat je normaal gesproken niet zo zelf zou maken. Dit noemen ze ook wel een leermoment.

Deze met de handgestempelde en met aquarelpotloden ingekleurde kat is ..... ik durf het bijna niet te zeggen een stempel van Magnolia (degenen die mij kennen, weten wat ik bedoel). Maar ik vind de kat heel erg lief uitzien. Omdat ik de stempels van Magnolia in vergelijking met andere merken heel erg duur vind, moet je toch wel het maximale eruit halen wat erin zit. De tekststempel is afkomstig uit het leuke clear stempelsetje "Friends" van Kaisercraft. Het designpapier is van Daisy D's. Ter verstevinging van het kraft ribbeltjeskarton heb ik een correspondentiekaart aan de achterkant geplakt.

Hier zie je de stempelafdruk in zijn geheel. Ergens in de opruiming kwam ik deze "Magnolia"-stempel tegen. Het is my first Tilda. Deze komt uit de Pet/Animal Collection van 2009. Wat ik aan deze Tilda goed vind, is dat haar haren goed zitten (Sorry, maar gelukkig bij deze Tilda geen "bloempotpony", mensen geboren zijn in de jaren zestig begrijpen mij en ze hebben nu nog een trauma van zo'n pony) en haar schoentjes zien er leuk uit! Zelf vind ik de accessoiresstempels, zeg maar het randgebeuren zoals hekjes, bloemen, dieren etc. van Magnolia wel heel erg leuk. Maar veel te duur voor de relatief kleine stempels. Tilda heb ik opgepimpt met een kroontje en vleugels. Deze zijn afkomstig van het merk Tilda (een andere Tilda, hihihi) uit de collectie Tilda Kitchengarden. Ik weet niet van welk merk het designpapier is, maar ik denk dat dit van My Mind's Eye is. Verder nog een kleine restjes designpapier (met groene stippeltjes en met roze stippeltjes) uit de collectie "FaLaLaLa" en "Noteworthy" van het merk Making Memories opgemaakt. Het gestanste Scalloped Heart (Martha Stewart) is opgepimpt met gestansde takjes (een pons van Mc Gill), een headpin (Maya Road), een mini-roosje (vind ik een genot om te verwerken) van Prima Marketing, en vleugels (dit noemen ze ook wel German Scrap) van Paper Artsy. Nog wat kleine accentjes met de Perlen Pen (creme) van My Paper World gezet. De tekststempel is afkomstig uit het Clear stempelsetje "Friends" van Kaisercraft.

De stempelafdruk "Mouse in a Teacup" is ontworpen door Tina Wenke voor Stampavie. Het guitige muisje, het lieveheersbeestje en 2 bloemen zijn 2D verwerkt. Ik ben dol op grappig gevulde kopjes. De bijpassende tekst "You're My Cup of Tea" is een clear stempel van Hero Arts. Het designpapier is van Daisy D's. De doily komt bij de Action vandaan. In het envelopje zit een echt theezakje. Dit is een proefmonster en is verpakt.

Ja, ik blijf deze stempel "Pieces of Quiet" van Penny Black geweldig vinden. Dit is best wel een grote kaart. Het designpapier is van Daisy D's en een reststukje met de sterren is van Jillybean Soup. De vrolijke windmolentjes passen er geweldig bij. Materiaal waarmee ik heel graag werk is waxed koord. Ik kan gewoonweg niet zonder!
Overigens heb ik bij deze kaarten de stempelafdrukken op foamtape geplakt.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

Tjonge wat een gave kaartjes weer! Echt bijzonder leuk!

Romy zei

Hihi, jij en Magnolia's....maar je hebt er twee super-supermooie kaarten mee gemaakt. Het katje is ook zo lief. En de andere twee cute kaarten vind ik ook super geslaagd:)

MadeByMaly zei

Ik moet er nog steeds even aan wennen hoor, jij en cute cards maar ze misstaan je niet haha. Nee hoor, superleuk zijn ze! Ook hier heeft het enorm gesneeuwd. Manlief en ik hebben al een paar weken een soort van dienstrooster zodat we toch allebei kunnen gaan werken. Toch is de sneeuw heel gezellig, maar liever alleen in de weekenden.

Jol@nd@ zei

Het is echt super leuk geworden wat je gemaakt hebt!!

Groetjes Jolanda

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Ik vind je cute kaarten helemaal super! Jij maakt van een "zoals iedereeen ze maakt Tilda kaart" iets heel byzonders! Ik ben er verliefd op!
Ook je andere cute kaarten zijn weer heel mooi!
De muis in een tea-cup van Tina Wencke is ook onderweg naar mij, afdrukjes ervan natuurlijk.
Fijne dag!
xxx
C.arine.

Lean zei

Magnolia monsters ...hihihi maar ze zijn wel super gaaf hoor.
groetjes,lean

Jolanda zei

Hahahahaha,het Magnolia verhaal...hahaha...ik ken het!!!Weet je wat ik zo fijn vind aan Tilda...haar grote hoofd,is goed om te oefenen met inkleuren.....hahaha...ik heb geen bloempotten trauma,ik vind het juist wel leuk zo'n pony....ik heb m bij Jade ook pas geknipt...misschien krijg zij er wel trauma's van :o....je kaartjes zijn mooi,zoals altijd!!!