zondag 5 december 2010

My findings in vintage style

Van mijn ouders hadden wij voor onze 12,5-jarige trouwdag een enveloppe gekregen met inhoud. Ik wilde hiervan niet gaan uiteten, maar liever iets blijvends hiervan gaan kopen. En dat werd o.a. een vogelkooi en een mini vitrinekastje. Verder hebben wij de geweldige CD "Dreams" van Neil Diamond en een luchtverwarming voor aan de muur op zolder (wel zo praktisch) uitgezocht. Dus de inhoud van de enveloppe is wel besteed. Dank je wel, Papa & Mama!

Mijn wens om een brocante vogelkooi te bezitten is uitgekomen. Ik zag deze vogelkooi inclusief inwoner bij Florecilla in Venlo en was op slag meteen verliefd. Gelukkig vond Rob hem ook heel erg mooi. Nu blijft nog het bepalen van de plek waar deze kooi komt te staan of hangen over.Bij Florecilla zaten er items, die door mij waren gemaakt, in dit vitrinekastje. Helaas stopt de eigenaresse van deze winkel ermee. Zij gaat iets anders doen. Ik vond dit zo'n snoeperig kastje en ook vanwege de emotionele waarde heb ik dit kastje aangeschaft. Misschien dat dit kastje in mijn hobbyruimte komt te hangen en stop ik hierin mijn mooiste stempels op houten blok in dit kastje.Ik heb een zwak voor kantoorartikelen. Het liefste zou ik een imposante schrijftafel willen hebben. Zo'n eentje waarop een inkstelletje staat. Maar deze presse-papier heb ik alvast.


Je zou deze presse-papier in scraptermen dit als een grote pebble of bauble kunnen betitelen.
Dit schattige doosje in vintage-stijl vond ik in Blerick bij een zaak waar ze van alles verkopen.


De geur van seringen vind ik pure nostalgie en het doet mij denken aan de seringenboom die altijd in mei in de tuin van mijn Thaise oma in bloei stond. Dus zit de geur van seringen in dit blikken doosje gevangen door middel van het Franse seringenzeepje. Het katoenen label is van Crafty Secrets en het paste perfect bij deze foto.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

Heel erg leuk allemaal zeg! Vind die presse-papier ook helemaal geweldig! Mooie aankopen hebben jullie gedaan. heel veel plezier ermee!

Romy zei

Dat ziet eruit als geweldige aankopen! Volgens mij ziet jullie huis er prachtig uit met alle prachtige home decoratie (zowel zelfgemaakt als gekocht). Ik ben ook helemaal weg van die grote 'pebble'.

MadeByMaly zei

Wauw Odetta, wat een prachtige spullen! Supermooi en ik ben heel benieuwd hoe je stempels in het kastje staan. Is het kastje wel groot genoeg haha.

Lean zei

wauw mooie spulletjes.Enuhh ik denk ook dat je er nog een KAST bij moet gaan halen hoor.
groetjes,lean

Jolanda zei

Hey Odetta,ik heb deze psts helemaal gemist!!Wow wat een mooie aankopen!!
Super!Die press papier is geweldig!!!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Prachtige aankopen! 1 kastje voor jouw stempels, haha :-)) Ben benieuwd!
Fijne dag!
xxx
C.

Christie zei

I love your finds!

The bird paperweight and box are fantastic!