maandag 13 december 2010

Butterfly Kisses

Zelf ben ik geen allround-stempelaarster. Maar ik ben een voorvechtster van de combinatie scrappen en stempelen. Bij deze kaart is deze combinatie zeer duidelijk te zien.


De stempelafdruk is gemaakt de stempel "Sleeping Baby" van Stampinback met VersaFine in de kleur Sepia. De baby is ingekleurd met VersaMagic Dewdrop chalk inkt in de kleur Wheat. De achtergrond bij de baby heb ik gemaakt met Distress Inkt in de kleuren Broken China (blauw) en Peeled Paint (groen) van Ranger met een penseel. Het designpapier komt uit de collectie "Mariposa" van DCWV en komt uit het blokje Matstack (ongeveer 10 x 15 cm). In het het midden heb ik een ovaalvormig gat geknipt. Uit het reststukje heb ik nog twee bloemen en een vlinder geknipt, die uiteraard op deze kaart heb verwerkt, want weggooien is zonde! De randjes van het ovaal zijn hier en daar ingescheurd en omgevouwen. De randjes zijn bewerkt met Distress Inkt in de kleur Old Paper. De gestempelde vlinder is bewerkt met Glossy Accents van Ranger.

7 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Wat mooi weer Odetta en helemaal 'jou'. Prachtige combinatie van stempelen en scraptechnieken.

SCRAP TALK zei

Een prachtige "Odetta"!
Heel byzonder!
xxx
C.

Romy zei

Wauw, zo stijlvol zie ik kaarten niet vaak...dat stempeltje is zo 'precious' en de kaart is helemaal super!

Jolanda zei

Geweldig mooi Odetta,super!!Die doorkijk is zo mooi en wat een mooie kleuren!!
Super.
Fijne dag,Jolanda

Lean zei

Heel mooi kaartje en een lieve stempel en gaaf doorkijkje ook.
groetjes,Lean

Marlieke zei

Zo...ik heb er weer een poosje Odetta-blog-bezoek op zitten, haha! Ik heb weer heerlijk zitten genieten van al je nieuwe posts! Het een nog mooier dan het ander. Erg leuk!

Karin Wouters zei

Wat een schatje, het is een erg mooie kaart geworden..