dinsdag 28 december 2010

Arty Stuff

Voor sommigen was het nogal een schok dat ik "cute" kaarten maak. Maar ik wil mijn vaardigheden niet beperken door één stijl, de stijl "cute" is een discipline die ik op mijn manier eigen wilde maken. Maar nu volgen er in komende berichten de stijl die mij wat meer ligt, al blijft het nog steeds improviseren, hahaha.

Het lijkt net alsof ik de rand met distress inkt heb bewerkt, maar het goede designpapier is het halve werk. Het designpapier "Sky" komt uit de lijn " Love Nest" van het merk Glitz Design. Een merk wat heel erg goed bezig is op het gebied van Vintage/Shabby Chic. Alle stempels, met uitzondering van de dame met viool (Stampinback) zijn afkomstig uit diverse clingstempelsets van Tim Holtz. De afdrukken zijn gemaakt met VersaFine in de kleur Smokey Grey.


Dit is een een andere collage geworden en hiermee heb ik een kaart gemaakt. Dit maal heb ik de dame gestempeld op het gemeleerd designpapier wat afkomstig is uit de minipad "Curio" van Basic Grey. Hierna heb ik de dame uitgeknipt en over de nogmaals gestempelde dame. Dit paste perfect bij het designpapier van Glitz Design want het loopt in elkaar door.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, dit ziet er zo geweldig stijlvol uit! Wat een prachtige kaarten!

Jolanda zei

Geweldige mooie collage kaartjes!!!!(super hoe jij collages kan maken met stempels!!)
Mooi,mooi,mooi kan niets anders zeggen!!

Lean zei

een schok nee hoor ik schrik niet zo gauw...kan niet gek genoeg toch???Deze is kaart is ook weer heel mooi lekker vintage..

MadeByMaly zei

O wat vind ik dit prachtig. Je het jezelf weer eens overtroffen. I love your style girl.