zaterdag 19 juni 2010

Shell Tin

Dit jaar maak ik een creatief snoepreisje. Er wordt van alles door mij uitgeprobeerd. Gewoon doen en kijken waar het schip strandt. Heel erg leuk om mee te maken. Iedereen was erg benieuwd en vroeg zich af wat ik met het bewerkte metaalfolie ging doen. En eerlijk gezegd was ik dit ook.

Dus heb ik voor deze keer gekozen voor het werken met de alcohol inkt van Ranger. Deze inkt is zeer vloeibaar en bedoeld voor gladde oppervlakten, zoals metaal, glas, folie, glossypaper. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus was het echt afwachten hoe het zou uitpakken.

Ik heb de metaalfolie geplakt op een plat blikje. In het blikje kun je bijvoorbeeld een mini-album doen of bijvoorbeeld als cadeauverpakking gebruiken voor geld of een cadeaubon.

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Heel mooi!!!als je hier toch een kado bon of geld in krijg word je toch helemaal gelukkig....heeel mooi!!(kado is overbodig!)Super mooi geworden.
Fijne dag...

Romy zei

Wauw, dat die 'probeersels' zo mooi zijn geworden...je kunt het beter meesterwerkjes noemen zo mooi! Dan moet je mijn probeersels met verf eens zien...een echte knoeiboel, die het beste in de prullenbak kan worden achtergelaten;)

Marlieke zei

Wat een fantastische reis maak je toch ;-). Er komen werkelijk de meest prachtige dingen op je pad! Goed bezig en veel plezier met de rest van je reis!