dinsdag 8 juni 2010

Nog meer met de Cuttlebug gespeeld

Deze kaart wordt in september voor een meisje, wat niet een meisje-meisje wil zijn. Dus heb ik heb ik met deze kaart een goede tussenweg gevonden.


Hier nog een voorbeeld hoe mooi effect een embossingstencil voor de Cuttlebug op designpapier van Prima Marketing uit de lijn Watercolor Rainbow kan hebben. Dit is voor nu nog even een opzetje.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

gaaf he die cuttlebug en wat je er allemaal mee kunt doen! En geloof me...als je eenmaal de Nestabilities geprobeerd heb wil je ook niet meer anders (ondanks dat ze vrij prijzig zijn). ;-)

MadeByMaly zei

Prachtig Odetta! Inderdaad, het is net wat Marlieke zegt...eenmaal een cuttlebug, altijd een cuttlebug. Ik ben eraan verslaafd en gebruik hem bijna elke dag wel even.

Jolanda zei

Tjonge wat mooi....ik geloof dat ik er ook aan moet!!!Alles ziet er super uit.Ik vind trouwens de Tim H stamsen zo mooi!!Nouja,ik denk nog even...

Romy zei

De eerste is een prachtige tussenweg voor een niet zo meisje-meisje. En de tweede kaart is betoverend mooi. Je waant je helemaal in de Ariël-sfeer als je hier naar kijkt.

SCRAP TALK zei

Leuk hé, die cuttlebug! En zoals hierboven gezegd: wacht tot je de spellbinders en creatables van M.D en Joy hebt ontdekt ;-))
Veel plezier!
xxx
C.