zondag 27 juni 2010

Oh, the places you'll go

Het is niet echt een geweldige foto van deze hanger, maar ik moest deze snel knippen omdat wij dit weekend vrienden in België gingen bezoeken. Daar bleven wij een nachtje slapen en daarna naar het verjaardagsfeest van mijn oudere broer Richard en zijn vriendin Carla geweest. En voor Richard en Carla was deze hanger. Die had ik nog gauw afgelopen zaterdag gemaakt. Wanneer je deze olijke baby ziet, zou je niet verwachten dat dit later een wereldreiziger zou worden. Deze baby is namelijk mijn broer Richard, en voor zijn werk en privé heeft hij over de hele wereld gereisd. De titel "Oh, the places you'll go" past er dan ook perfect bij. Het is niet echt een lay-out die je bij mij zou verwachten, maar ik vind het er lekker retro uitzien.

7 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Ik ben het helemaal met je eens...een heerlijke lay-out in retro stijl en wat een superfoto van een heel tevreden mannetje.

Marlieke zei

Nou, ik vindjouw stijl erg afwisselend en daar past deze Lo toch ook weer prima bij hoor! Leuk!

Lean zei

heel gaaf weer Odetta en een mooie foto ook.HIHIHI was hij vast heel blij mee...ziet er in ieder geval schattig uit....
gr,Lean.

Jolanda zei

Hij is geweldig mooi,past allemaal heel goed bij de oude foto!!Mooie kleuren,en die sterren zijn zo mooi!!!En het is erg leuk dat jij elke keer wat anders probeerd,gewoon doen en blijven doen.....het heeft mooie gevolgen!!
Fijne avond.x

Romy zei

Ik weet zeker dat deze hanger heel erg in de smaak viel. Juist de retro sfeer past perfect bij deze vertederende foto. Echt superleuk!

Jol@nd@ zei

Mooie hanger heb je gemaakt en hij zal er vast blij mee zijn geweest!

Groetjes Jolanda

Christie Bryant zei

Oh! This layout is so, so sweet! I LOVE it!!!