dinsdag 15 juni 2010

Yeahhh, mijn Baggy Bash-tas!

In het centrum van Venlo (Koninginnesingel 29) ligt een super leuke en kleurrijke winkel, Baggy Bash genaamd. Daar verkopen ze mooie opgepimpte tassen in verschillende modellen, accessoires zoals sierraden, sjaals, sleutel-tashangers etc.

Je kunt er schitterende kant en klare opgepimpte tassen kopen. Maar je kunt er ook samen met Geertje Kessels, de ontwerpster die tevens eigenaresse van deze winkel is, iets naar eigen smaak laten samenstellen. Bij mijn tas heeft Geertje mijn hemd van Fooks (bestaat helaas niet meer) op de klep van een legertas (de legendarische pukkel) verwerkt. Ik heb de print met de daarop verwerkte pailletten altijd heel erg mooi gevonden. Ik vond de vrouwen van de print altijd een beetje op de zangeressen van van de popgroep Loïs Lane lijken. Plus mijn naam staat op de tas verwerkt, want mijn naam is nou niet echt standaard te noemen, hahaha. De pom-pomribbon zorgt voor een speels effect. Nu is het een echte, unieke vintage tas geworden.

Aan het labeltje kun je zien dat de tas is opgepimpt door Baggy Bash.

En bij deze tas kreeg ik deze tashanger geheel in de Baggy Bash-stijl erbij cadeau.

In deze winkel vond ik ook een bolletjesketting (ballchain) met een vogelkooitjehanger eraan. Het vogelkooitje zal aan één of ander project worden verwerkt, want voor diverse metalen ben ik allergisch.
Wil je meer weten over Baggy Bash, kijk dan op de website http://www.baggybash.nl/ en zij hebben daar trouwens ook een webwinkel.

7 opmerkingen:

Mieke zei

Wowwwwwwwwwwww helemaal prachtig

Lean zei

HIHIHIHI die is gaaf heeft ze heel mooi gemaakt.....veel plezier met je Baggy.....
gr,Lean.

Romy zei

Wauw, ik zou zowat naar Venlo verhuizen voor alleen die winkel...wat is die tas moooooi! Net als dat lieve vogelkooitje trouwens.

Marlieke zei

Heee wat gaaf! Echt heel leuk! En zeer persoonlijk kun je wel zeggen! Wat grappig; toen ik de tas bekeek dacht ik: is dat Lois Lane? En warempel;ik ging lezen wat je te vertellen had en ja hoor...jij had er dezelfde gedachte bij! :-)

MadeByMaly zei

O wat gaaf Odetta. En ook ik dacht meteen...he? Lois Lane? Wat een supertas. Ik ben helemaal niet jaloers hoor (zie je mijn neus groeien)...het word tijd dat we snel weer afspreken haha.

Jolanda zei

Lois Lane,die ene is zo knap (monique geloof ik)Je tas is geweldig,wat gaaf!!!!En dat vogelkooitje...zucht wat een schatje!!!Wees zuinig op deze tas,het is een echte collectors item!!!! Ik blijf er neer kijken!

Christie zei

OH! I LOVE this!