dinsdag 8 juni 2010

Secret Garden

Deze kaart is het grootste gedeelte met Webster's Pages gemaakt. De stempelafdruk van het hek is gemaakt met een stempel van Hero Arts en is geëmbossed met Ranger Distress Embossingpowder in de bruine kleur Walnutt Stain. De tekst is gestempeld met een stempel van Paper Artsy (Hot Picks).Wanneer je het tuinhek open maakt, tref je dit aan.


Hier heb ik een journalingblaadje van Prima Marketing gebruikt. Verder heb ik een stukje Webster's Pages met behulp van een embossingstencil door de Cuttlebug gehaald. De stempelafdruk is gemaakt met een stempel uit de sheet "Sanne" en is ontworpen door de Nederlandse Stempeldiva: Hermine Koster.


Dit schitterende tafereeltje heb ik uit het Webster's Paper designpapier geknipt. Het lijstje heb ik aan de zijkanten op maat gemaakt en het is afkomstig van My Mind's Eye.

Deze kaart is gewoon een uitprobeerseltje van mij en het tuinhek was de aanleiding.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat bijzonder! Wat maak je toch altijd mooie creaties en wat gebruik je veel verschillende materialen en technieken. Ik houd ervan!

MadeByMaly zei

Wat leuk toch weer Odetta. Je noemt het een probeersel, maar deze zorgen vaak voor de leuke 'speelmomenten' en ook die zijn erg belangrijk en leuk. Ik heb vandaag heerlijk zitten kliederen met inkt, glimmermist en cracklepaint en van de 5 kaartjes zijn er maar 2 naar mijn zin...maar elk kaartje bracht me weer op nieuwe ideeën en zo heb ik me prima vermaakt.

Jolanda zei

Oh,super...kijk voor dat tuinhek stempel loop ik nou weer helemaal warm he...zo mooi...hoe heet hij??
Super mooi geheel vind ik het een echte Odetta....geweldig!
Super mooi!!!

Romy zei

Wauw, dit is nog eens een voorbeeld van een zeer geslaagd 'probeersel'! Het is een echte secret garden zo en de binnenkant is al net zo schitterend mooi als de buitenkant met het hekje. Prachtige Webster's-kaart!

Lean zei

Dit is wel heel gaaf geworden een heel mooi tafereeltje.

SCRAP TALK zei

Helemaal mee eens! Dit is weer zo een echte Odetta! Schitterend!
xxx
C.