maandag 14 juni 2010

Life's a beach

Hebben jullie dat ook? Dat heerlijke, vrolijke zomergevoel dat ontstaat wanneer je de gekleurde sfeerlichtjes, lampionnetjes en stranddecoraties, zoals zeilbootjes, vuurtorens, schelpen etc. in de winkels en tuincentra ziet. Je kunt niet alles kopen. En dan gaat het kriebelen bij mij. Er ontstond een idee om deze hanger te maken. Maar ook op de blog van Lean de Ruiter (http://scrapselsfromlean.blogspot.com/ deed ik een flinke dosis inspiratie op.


De titel " Life's a beach", de nepschelpen en de strandstoel die er geweldig uitziet, maar die in het echt voor geen meter zit, zijn Jolee's. Ik had ze een aantal jaren en soms zijn de spulletjes bijna te mooi om te gebruiken, ze wachten gewoon op het juiste moment: daar waar nodig is, hahaha. Tevens heb ik echte schelpen gebruikt. Deze schelpen, het metalen plaatje en de strandstoel zitten muurvast gelijmd met mijn favoriete UHU Glue.Hier zie je een schelpgarnituurtje. Deze ziet er lekker verweerd uit. De schelp heb ik uitgeknipt uit het met de Cuttlebug embossingstencil Shell Collage bewerkte papier.


Hier het totaalplaatje van de hanger. De mooie sierrand heb ik met de Tim Holtz On the Edge Die "Scrollwork" gemaakt in Grungepaper (dit is een stuk dunner dan Grungeboard). Verder heb ik deze mat wit geverfd. Dat geeft een mooi brocante effect. De collage op de strandhanger lijkt op een winkeletalage. De basis is een stuk pelkarton van 15 x 15 cm groot. Eindconclusie: met de Cuttlebug kun je hele mooie projecten maken.

7 opmerkingen:

Lean zei

nou wat moet ik hier nu van zeggen.....GAAFFFFF en have lost of cuttlebug FUN!!!!!

Lean zei

en ja die stoelen zitten inderdaad voor geen meter maar staan decoratief zeer verantwoord ,nu is dat geen mond vol..hihihii!!!

Marlieke zei

Haha geweldige eindconclusie! Helemaal mee eens! Wat heb je een prachtige hanger gemaakt! Laat de zomer maar weer komen!

Romy zei

Jeetje, ik ben sprakeloos...schitterende, zomers hanger, die helemaal in strandsfeer is. Ik vind hem geweldig!

Jolanda zei

Heeeeeeeeel mooi geworden,het jolee gebeuren herken ik,ik heb een doos vol....zo schattig...en ze komen ooit van pas.Jij weet je CB al goed te gebruiken zeg,heeeeel mooi!!

Christie Bryant zei

This is so, so, so beautiful! I love it!

MadeByMaly zei

De cuttlebug is al helemaal geintegreerd in je scrapperscreativiteit (he, leuk woord voor galgje haha). Het ziet er te gek uit Odetta!