zondag 9 januari 2011

A Sea of Love

It was the third of september (1993), that day I'll always remember,
'Cause that was the day my younger brother married his first love.

Ik heb hier een stukje tekst uit de song " Papa was a Rollin' Stone en dit een klein beetje aangepast.
Zo vergeet ik deze trouwdag niet, hahaha.


Deze wall hanger heb ik gemaakt voor mijn broer en schoonzus. Samen met hun kinderen waren zij vandaag, vanwege mijn verjaardag op 11 januari a.s. op bezoek. Het was heel gezellig en leuk om ze weer eens te zien, want zij wonen nou niet bepaald om de hoek.


Ik herinner mij hun trouwreportage als de dag van gisteren, ik had de eer om erbij te mogen zijn. De foto's werden genomen op het strand en in het bos. De reportage werd nog voor hun huwelijksvoltrekking gedaan. Ik zou mij hierna gaan omkleden. Het bruidspaar is zelfs met hun mooie kleding de zee in gedaan, weliswaar met de jurk en broekspijpen omhoog. Bij mij zou dit heel erg fout aflopen, maar bij dit bruidspaar gelukkig niet. In het bos begon op een gegeven moment zelfs een beetje te regenen. De bruid schuilde onder een witte paraplu die nog de avond van te voren was aangeschaft. Door zijn enthousiasme van de fotograaf liep de tijd uit. Toen wij richting de plaats van bestemming gingen, was hun trouwstoet nog aan het vertrekken. Ik moest mij nog omkleden. Er waren nog een aantal mensen bij de moeder van mijn schoonzus in de woonkamer. Maar het boeide mij totaal niet dat ik in hun bijzijn mij nog moest omkleden, want ik wilde absoluut niet in spijkerbroek naar de huwelijksvoltrekking, hahaha. Er zijn nog wel meer anekdotes die dag, maar alles is goed afgelopen!Ik vind dit een hele mooie foto. Ik heb allerlei kleurtjes bij elkaar gezocht die bij een strand passen. De zalmroze roosjes verwijzen naar de kleur rozen in het bruidsboeket, want dat zie je niet op een zwart/wit-foto.
Deze hanger is echt een Cuttlebug-projectje, en hier blijkt maar weer hoeveelzijdig de Cuttlebug in gebruik is!

7 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi verhaal en wat een mooi paar!!!!helemaal super!
En wow wat een mooie muurhanger,super kado!!
Fijne dag!!
xxx

MadeByMaly zei

Wat een prachtig kado voor je broer en schoonzus en wat een geweldig verhaal weer.

Romy zei

Wat een geweldige trouwfoto en het is al helemaal geweldig mooi gescrapt! Heel stranderig en met prachtige pareltjes erbij. Een geweldige manier om jullie bruiloft vast te leggen! Ik herken trouwens veel van jouw moeders gezicht in dat van je broer. Ze lijken echt op elkaar!:)

Karin Wouters zei

Super wat een mooie hanger en wat een leuk idee. Je broer en schoonzus zullen wel heel blij zijn met deze hanger.

Lean zei

wat een verhaal zeg maar wat een super mooie hanger heb je gemaakt voor ze.
groetjes,lean uhhhhhhhhhhhh jarig???

Marlieke zei

Wat een geweldig mooie hanger heb je gemaakt! Heerlijk he die anekdotes die je overhoudt aan bijzondere dagen als deze?!

Christie zei

Oh WOW! This is absolutely gorgeous!