zondag 2 januari 2011

Happy Birthday!

In de maand januari heb ik altijd een redelijk aantal verjaardagen op de verjaardagskalender staan. En op ééntje na, heb ik ze allemaal inmiddels af. Ik moet nog een kaart voor de nicht van Rob maken die alweer 21 jaar wordt. Tja, kleine meisjes worden ineens volwassen. En hierover ben ik nog eventjes aan het brainstormen hoe ik de kaart ga maken, maar dat komt vast wel goed. Anyway, de onderstaande kaart heb ik vandaag gemaakt.
Marilyn Monroe vind ik net zoals bijvoorbeeld Audrey Hepburn een echte style icoon.

De met de hand gestempelde afdruk is gemaakt met een stempel van Stampinback op het gemeleerde papier uit de paperpad "Curio" van Basic Grey. De stijlvolle kaart met velours accenten komt van de Action. Het expoxy labeltje is van Making Memories. Het fiber is van Basic Grey. Verder heb ik de kaart opgepimpt met rode strass-steentjes.


Hier zie je de stempelafdruk in zijn geheel. Ik vind dit toch wel echt een verjaardagskaart voor een man. Omdat de kaart aan de binnenkant ook zwart is, heb ik er een lichtgekleurd, blanco balkje geplakt om hierop te kunnen schrijven.

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Deze is ook erg leuk! (jaja...ik ben deze keer eens ONDERaan je nieuwe posts begonnen, haha). Ik heb trouwens ok niet stilgezeten, maar heb flinke problemen met mijn pc (virus!). Ben nu overal en nergens achter de computer te vinden en heb niet overal de middelen om mijn foto's (op een manier zoals ik dat wil) op mijn blog te zetten. Het duurt even, maar het wordt allemaal opgelost en het komt allemaal goed! Fijne avond verder nog.

Jolanda zei

OOOOHHHHHHH,deze vind ik helemaal geweldig!!!wat een gave kaart!!!Super super super!!!Mooie kleuren ,wat kunnen we dit soort kaarten toch aan jou overlaten,helemaal top!!!!
Ik houd hier zo van!!
Fijne dag!!!

jazsutra zei

I may not understand much here but i love what you did on the card!!! i love Marylyn Monroe too , such a beauty!!! and this card is just perfect!!

love,
jaz

Romy zei

Wauw, een echte topper! De stempel van Marilyn Monroe is werkelijk prachtig. Daar wordt elke man toch blij van;)

Lean zei

helemaal te gek en ja Marilyn was een beauty.Zo wie zo waren de zwart/wit films een genot om naar te kijken al was het al om al die mooie kleding..
groetjes,Lean

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Ik geniet van al je prachtige creaties op jouw blog!
Ze verstrooïen me wat.
Fijne dag!
xxx
C.

MadeByMaly zei

Wat geweldig mooi Odetta. Supppppper!

Christie zei

Just love Marilyn! Fabulous!

Thank you so much for the sweet sentiment you wrote on the blog post about my grandfather passing. You're such a sweet friend!

xoxo

Happy New Year!