woensdag 10 november 2010

My Somerset Garden

Nu eindelijk werk van mij. Het lijkt bijna wel op mijn blog of ik zelf niets meer maak. Maar niets is minder waar. Ondertussen heb ik al heel wat kerstkaarten af, binnenkort meer hierover op mijn blog.

Ook al is het herfst nu, met heel mijn hart en ziel verlang ik weer naar de lente en de zomer. De foto op de lay-out is gemaakt door mijn vader (Arnold Holl). Hij is genomen in de tuin van mijn ouders. Het is precies zoals ik mijn Somerset Garden voorstel. De lay-out gaat over mijn blog. En daar past de volgende quote perfect bij: Ik leef in mijn eigen wereld, maar dat is okay, hier kennen ze mij!

7 opmerkingen:

Romy zei

Wauwie, dat is een mooie somerset garden! Ik zie ook alweer helemaal uit naar die zwoele zomeravonden...maar dat duurt nog zóóó lang:( Maar voor nu kan ik heerlijk wegkwijnen bij jouw mooie layout:) Die boom is ook supergaaf. Wat een werk zal het zijn geweest om dat uit te knippen!

Lean zei

heerlijk en wat een knip werk zeg de perfecte tuin.

Jolanda zei

Oh wat mooi!helemaal super de combi van papier is geweldig en ooohhhh wat een knipwerk...jij moet nu wel heel relaxed zij (zo rustgevend dat knippen!!)

Marlieke zei

Oh...ik vind dit heeeeeel erg leuk gedaan!! Prachtig stukje werk! Van mij mag de zomer ook wel weer komen, brrrr wat is het koud. Niet aan mij besteed hoor, haha.

SCRAP TALK zei

Prachtige lo.! Kun je me de weg naar Somerset Garden vertellen?
Ik vind dat elfje ook altijd zo byzonder!
Liefs,
xxx
C.

MadeByMaly zei

Prachtig prachtig...

Christie zei

Fabulous layout! Love it!