woensdag 10 november 2010

Bijna 12,5 jaar getrouwd!

Op 15 november a.s. zijn Rob & ik 12,5 jaar getrouwd. We doen er niet veel aan, maar misschien dat wij volgend jaar in de lente/zomer een klein feestje geven. Dan zal de temperatuur heel wat beter zijn. Als verrassing voor Rob (hij kijkt toch niet op mijn blog, hihihi) heb ik deze dubbele lijst opgepimpt.

Een totaalplaatje van de dubbele lijst.

De linkerkant van de dubbele lijst is een prikbord. Heel erg handig. Alle items zitten vastgespeld, waaronder onze trouwkaart. Rob heeft toen deze kaart uitgezocht. Mijn oom vond deze kaart een hoog Sissy-gehalte hebben, hahaha. Maar ik vond het oh zo romantisch dat Rob deze kaart zo mooi vond. Iedereen dacht toen dat ik de omslag van de kaart zelf had zitten te embossen. Yeah right, echt niet. Want volgens mij was de Cuttlebug niet verkrijgbaar in Nederland.

De rechterkant van de lijst is in 3 D. Ik vond het erg lastig om iets te bedenken hoe ik het beste deze foto tot zijn recht kon laten komen. Dus werd het ingetogen vintage, omdat de linkerkant al redelijk druk was.

7 opmerkingen:

Romy zei

Oh wauw zeg! Dit is romantiek ten top! Echt een onwijs mooie lijst vol met chique, romantische details. En die engeltjes vind ik zo gaaf!

Lean zei

wauw super mooi geworden en zo'n gave lijst .En die 2 vogeltjes..love birds..
groetjes,lean

Jolanda zei

ooohhh wat mooi!!helemaal goed en passend,zo mooi bij dit mooie stel!!!geweldig mooi gemaakt en bij elkaar gevonden...en dat van die kaart is idd heel schattig!!!!

Marlieke zei

Ah wat leuk, Odetta! Dit is een hele mooie verrassing!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Heel romantisch! Ik vind deze lijst prachtig! Mooi hoe jij deze gepimpt hebt! Prachtige details!
Fijne dag!
xxx
C.

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaart, mooooooi!
Mijn kaartje naar jou is onderweg maar het lukte allemaal niet zo. Ik moest natuurlijk wel met iets moois komen he, anders durf ik het niet eens op te sturen. Alsnog van harte gefeliciteerd met je 12 1/2 jarige bruiloft.

Christie zei

Gorgeous! I LOVE these!