zondag 21 november 2010

Cute Cards

Met het maken van "Cute Cards" zit ik nog in een leerproces. Het is niet zo zeer het inkleuren van de stempelafdrukjes of welke designpapiertjes ik moet gebruiken. Maar het zit 'm in het gebruiken van de embellishments en de hoeveelheid ervan. Laatst heb ik van de uitgaven "Cards Only" alle kaarten die ik schitterend, of leerzaam of zeer inspirerend vond, uitgezocht en uit de magazines gehaald. Deze pagina's heb ik opgeborgen in een ordner als een soort naslagwerk voor mij. Dus vond ik hier mijn inspiratie voor deze Cute Cards.Voor de bovenstaande kaarten heb ik gekozen voor echte, Nederlandse producten die heel erg on-Nederlands eruit zien. Het heeft iets wat weg van Magnolia, maar het is ontworpen door Eline Pellinkhof. Tevens zijn haar stempels prijstechnisch gezien heel erg leuk. En met haar babies en toddlers blijf ik Eline trouw. Ik vind de verhouding van de lijfjes van de babies en kleuters perfect. Het designpapier " Old fashioned Christmas" hoeft niet persé voor het thema kerst gebruikt te worden. Tevens vond ik in de stansjes van de Creatables van Marianne Design de perfecte embellishments. De bovenstaande kaarten zijn niet bedoeld voor de kerst, maar het zijn winterkaarten.


Laat je jezelf in je creativiteit niet beperken door te denken dat dit deze stempel "Turtle Dove"alleen maar bestemd is voor de winterse maanden. Want dan doe je je creativiteit en de stempel echt wel tekort. Zodoende haal je meer rendement uit deze stempel en kun je mooie kaarten maken. Zie bovenstaande kaarten.

8 opmerkingen:

Jolanda zei

ze zijn schattig,ik vind dat stempeltjs helemaal super!!!
Lachen die (soort) uggs,hahaha...
Mooi hoor!!!
Fijne dag!

Romy zei

Ik vind dat je juist mega goed bent in schattige kaartjes! Deze zijn in ieder geval allemaal heel erg mooi! En je hebt helemaal gelijk: dat stempeltje is heel veelzijdig en kun je ook voor andere gelegenheden dan de winter gebruiken:)

MadeByMaly zei

Prachtig Odetta! En je hebt helemaal gelijk...éen stempel (of papier of embellishment) krijgt een naam en een thema (bv. winter) maar het is veel leuker om je eigen fantasie te laten werken. Zo gebruik ik regelmatig 'zomer'papier op winterlay-outs omdat ik oranje en lichtblauw ook echte winterkleuren vind.

Marlieke zei

Ze zijn stuk voor stuk erg goed gelukt, Odetta! Heel erg leuk zijn ze geworden! Persoonlijk vind ik de onderste het allermooiste, zonder dat ik daarmee de andere kaartjes tekort wil doen. Leuk en ga vooral even lekker door met deze kaartjes!

Jol@nd@ zei

Het zijn schitterende kaarten en dat stempeltje is ook zo leif. Leuk om ook voor niet winterse kaarten ze gebruiken!!

Groetjes Jolanda

Karin Wouters zei

wauw...
Wat een schattige kaarten heb je gemaakt. Ze zijn allemaal stuk voor stuk even mooi.

Lean zei

ooo wat een droppies zijn het geworden.
groetjes,lean

Chok Keun zei

This is awesome, you have managed to set in different moods with the same stamp!