woensdag 4 augustus 2010

Verjaardagskaarten

Schrik niet, maar ik heb in 3 dagen tijd ongeveer 30 kaarten gemaakt. En dan ben ik niet eens bezig met kerstkaarten. Doordat ik nog genoeg stempelafdrukjes en restjes designpapier in voorraad heb, is een kaart gauw genoeg gemaakt.

Het stempelafdrukje met de mooie quote "A true friend remembers your birthday, but not your age" heb ik van Marianne gekregen. Door het tweede plaatje wordt deze tekst ineens wel heel erg sarcastisch. Het achtergrondje van houtenplanken is een behangstaaltje van de Formido. Het moge duidelijk zijn dat dit een kaart is voor iemand die 40 wordt, hahaha.


Deze koddige uiltjes blijven altijd leuk, net zoals de grappige woordspeling " Happy Birdday".


Deze kaart is voor onze zwager. Het is een beetje pin-upachtig, maar wel echt een verjaardagskaart voor een man. Het mini paperpadpapier (15 x 15 cm) uit de lijn Scarlett Letters van Basic Grey heb ik in 2 stukken verdeeld op een kaart (10 x 15 cm) zodat ik toch in één keer van het papier af ben. Ruimt het toch nog een heel klein beetje op.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hihi...geweldig is die tekststempel zeg! Echt helemaal leuk! En jeetje wat heb je weer leuke kaarten gemaakt!

Lean zei

mooi weer hoor en de laatste helemaal top...in middels is Isja ook weer op de laptop gekropen jee wat typt dat vervelend.

Jolanda zei

OHHHHHH,die onderste is helemaal super!!!(tjonge die andere ook,maar je snap wat ik bedoel..)
Geweldig mooi!!!Lachen dat je zoveel gemaakt heb en ook nog allemaal heel mooi!!Super gedaan!!!
(let je op,je hebt vakantie he...;)

Romy zei

Jeetje, 30 kaarten?? Hoe krijg je dat voor mekaar? En dan zijn ze ook nog eens zo waanzinnig mooi geworden. Echt petje af hoor voor deze schitterende kaarten en je mega-productie:)

SCRAP TALK zei

Prachtige kaarten!
xxx
C.