dinsdag 17 augustus 2010

Nazomeren

Binnenkort moeten wij, zoals de tijdschriften dit zo mooi kunnen omschrijven, gaan nazomeren oftewel de zomer nog even vasthouden. Aan mij zal het niet liggen, maar dan moet wel het weer een beetje meewerken om dit gevoel te kunnen krijgen, hahaha.


Vroeger vond ik het, na ongeveer 6 weken schoolvakantie, het heerlijk om weer terug naar school te gaan. Voorpret: het uitzoeken van je agenda, kaftpapier etc. Het terugzien van je klasgenoten en het aanhoren van hun vakantieverhalen.Voor de bovenstaande mini lay-outs (15 x 15 cm) deed ik inspiratie op bij de reclames op het merk 'O Neill. Ik heb de kaften van hun agenda's altijd heel erg mooi gevonden. Deze mini lay-outs kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt als een stoere kaart. Het is gewoon een leuke oefening voor het maken van collages. Het designpapier komt uit de lijn Paradise van het merk Bo Bunny.
Overigens heb ik verder niet zo veel met windsurfen, behalve dan dat ik vroeger in de jaren tachtig de Nederlandse windsurfer, Stephan van de Berg, best wel een lekker ding vond.

Tegenwoordig heb je de mooiste kledinglabels. Wanneer je een label goed bestudeert, kan dit heel goed als inspiratiebron dienen .
En dat ontstaat er bijvoorbeeld dit.

8 opmerkingen:

Jolanda zei

Boys of Summer-Don Henley,...daar moet ik bij de bovenste aan denken.(mijn all time favoriete zomerplaat!!)Mooi gemaakt weer Odetta,zien er allemaal (weer)super uit!!Helemaal weer jouw stijl!!!!

Romy zei

Wauw...hier krijg je spontaan een zomers O'Neill gevoel van. Ik vind ze prachtig en zo mooi vol van detail. De blauwe dotjes achter de gedistresste randjes zijn ook heel goed gevonden.

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Heel mooie mini-lo's! Helemaal zomers! Zo komt de zomer toch weer wat dichter!
Leuk te zien waar jij je inspiratie haalt ;-))
Fijne dag!
xxx
C.

Marlieke zei

zucht...wat ben je toch altijd creatief in het vinden van je inspiratie en wat maak je er tocj altijd weer iets moois van!

Lean zei

Heb je weer super gemaakt Odetta heerlijke kleuren van Bo ook.
groetjes,lean.

Jol@nd@ zei

Je hebt echt prachtige creaties gemaakt waaronder ook deze mini-layout! Ik herken er direct wat in van O' Neil.

Groetjes Jolanda

Christie zei

I always adore the loveliness that you share on your blog! You're such a talented woman!

MadeByMaly zei

Mooi mooi mooi! En de onderste kaart heb ik mogen ontvangen. Dank je wel daarvoor, echt superlief van je.