zondag 1 augustus 2010

Uitslag trekking van de R.A.K.

Eindelijk de uitslag van de R.A.K. Wij hebben namelijk gisteravond een waanzinnig, ouderwets gezellig feest gehad bij onze goede vrienden Judith en Frans. Een goed gezelschap van jong tot oud (de oudste gast op het feest was een zeer kwieke 86-jarige dame en zij swingde nog de nodige pannen van het dak af), een overheerlijke hapjesbuffet, lekker drinken en een geweldige unplugged artiest (Geert van Enckevort) die een huiskamerconcert gaf. Hij speelde aan één stuk door, van Pink Floyd tot Vader Abraham. Zelfs Britney Spears kwam ook nog voorbij.

Dus dan duurt het uitdeuken de volgende morgen naarmate je ouder wordt ook wat langer, hahaha. Maar wij hebben volop genoten.
Een trekking is een zeer serieuze aangelegenheid. Aangezien onze chinchilla Willy zich in dromenland bevond, heb ik mijn man Rob bereid gevonden dit te doen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat wanneer Willy de trekking doet, hij toch veel statiger kijkt dan Rob. Zie label "Willy".


In zijn zwarte, rieten zomerhoed (Rob is geen petten- maar een echte hoedenman) liggen DE lootjes.En het is nummer 8 geworden. Nummer 8 hoort bij reactie nummer 8 en dat is, tromgeroffel ...... Caroline. Van harte gefeliciteerd en ik wens je alvast heel veel plezier met de spulletjes toe.


Dus Caroline, wanneer je dit leest, stuur mij een berichtje per e-mail (o.donners@home.nl) om je adresgegevens door te geven, zodat ik zo snel mogelijk het mini-vintagekit naar je kan toezenden.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Gefeliciteerd Caroline...veel plezier met je prijs!!!

Enne Odetta,,komt dat uitdeuken nog wel goed denk je...hahaha....

Lean zei

hihihi ja maar Rob was nog aan het uitdeuken dat zeg je net zelf.
Gefeliciteerd Caroline veel plezier.......en jullie ok he! met uitdeuken.

Romy zei

Hihi, Willy's notaristalent is natuurlijk onverslaanbaar, maar Rob doet het toch ook aardig goed:) Van harte gefeliciteerd Caroline, met het winnen van de gave RAK! Heel veel plezier ermee!

Marlieke zei

Gefeliciteerd en veel plezier met de RAK Caroline!

MadeByMaly zei

Caroline, van harte gefeliciteerd met het winnen van de Rak en is Rob inmiddels al uitgedeukt? Heeft hij wel zijn toestemming gegeven voor deze foto haha.

SCRAP TALK zei

Proficiat Caroline met het winnen van deze hele toffe rak!
Deze RAK komt dan toch een beetje in mijn buurt terecht ;-)) We wonen niet zo ver van elkaar af :-))
Fijne dag!
xxx
C.