zondag 23 mei 2010

Vrolijke kaarten

Even een paar vrolijke kaartjes tussendoor.

Oké, ik ben niet zo wild van Magnolia, maar ik vind sommige "Cute" wel heel erg lief en schattig zoals deze clearstempel "Mouse with Sunflower" van Tina Wenke. De stempeladruk is ingekleurd met aquarelpotloden. De journaling tag is van "Elle's Studio".

Ik barst van de Prima flowers. Het lijkt soms wel bijna of ik heel erg krenterig hiermee ben. De keuze voor Prima flowers hangt bij vaak af van het project of het designpapier. Vaak zijn de bloemen op het designpapier of de stempelafdruk uit zichzelf zo mooi dat een toevoeging onnodig blijkt te zijn. Het "less is more" principe. Maar in dit geval was een bloemetje wel op zijn plaats.

Deze kaart is eigenlijk heel erg eenvoudig. Je haalt een koordje door de reeds geperforeerd gaatjes en het ziet er al meteen een stuk robuuster uit. Verder heb ik een witte tag geponst. Er een tekstje hierop gestempeld, een uiltje uit het designpapier (My Mind's Eye) geknipt en hierop een glassticker geplakt. Een beetje bling-bling voor de show en je hebt een hele leuke kaart in no time.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

Ze zijn geweldig! Vooral de onderste kaart! Ik wi ldat papier van MME eigenlijk ook al heel lang hebben maar kan het niergens vinden (of misschien zoek ik niet goed of is het 'oud'?). Ik heb het al vakaer voorbij zien komen op verschillende blogs. Zo zie je maar weer dat je met pure simpelheid prachtige resultaten krijgt!

Christie zei

Beautiful cards, I love them!

Jolanda zei

Mooi,mooi,mooi!!en dat met Magnolia herken ik,ik ben er ook niet wild van om zelf mee te werken bij anderen vind ik het altijd mooi!Maar deze is wel heel schattig.(ik heb zelf wel toevallig vd week de castlewindow van Magnolia gekocht,en wat papier)

SCRAP TALK zei

Wauw! Kaartjes om vrolijk van te worden! De bovenste met de muis is mijn favoriet!
xxx
C.

Romy zei

Wauw, je hebt er weer wat echte eye-candy van gemaakt. Ik vind vooral die onderste kaart prachtig. De pebble op het uiltje is zo goed gevonden en geeft de kaart net wat extra's.

Jol@nd@ zei

Het zijn alle drie echt schitterende kaarten geworden!

Groetjes Jolanda

Lean zei

ze zijn weer gaaf hoor en ja de muis vind ik ook heel cool ..uhh magnolia bij een ander maar bij mezelf uhhhhh!!!!!
gr,Lean.