zaterdag 15 mei 2010

Onze trouwdag vandaag!


Vandaag is het precies 12 jaar geleden dat wij getrouwd zijn. De weersomstandigheden waren een stuk warmer toen, ongeveer 25/27 graden. Maar deze tropische foto in het Thaise restaurant maakt veel goed.

Samen met Rob ben ik op weg naar mijn eerste, echte jubileum van 12,5 jaar. Zo lang heb ik het nog nooit ergens of met iemand volgehouden of heeft iemand anders het met mij uitgehouden (zo zou je het ook kunnen zeggen, hahaha).
Vandaag niets spannends van plan, Rob heeft vandaag zelf een voetbaltoernooi, dat brengt nu eenmaal deze tijd van het jaar met zich mee. Mei is altijd een drukke maand met dit soort activiteiten. Maar dat geeft helemaal niets hoor, het hangt niet van die ene dag af.
Wij hebben al heel wat kaartjes mogen ontvangen, waarvoor onze hartelijk dank! Heel erg attent en ontzettend lief!!! Binnenkort zet ik deze kaarten in het zonnetje op mijn blog.

9 opmerkingen:

Lean zei

gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.
gr,Lean.

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Zo te zien zijn jullie nog steeds dolverliefd...heel mooi om te zien! Fijne dag vandaag!

Saskia zei

Gefeliciteerd! Maak er nog een fijne dag van... en nog vele fijne jaren samen natuurlijk! :)

Groetjes, Saskia :)

Marlieke zei

Van harte proficiat! Maar...met het weer wt we de laatste twee weken gahd hebben, is het vandag toch heleaal geen slechte dag hoor! En ik ben het met je eens dat het, zoals je zelf schrijft, niet van die en dag afhangt!

Marlieke zei

Net is de postbode hier geweest! Jij heel eg bedankt voor de zeer mooie verjaardagskart MET vogeltjes! De kaat staat te pronken op ons dressoir!

Jolanda zei

Lieve alle 2!!!Fijne dag en geniet ervan (het weer valt best mee)
Mooie foto's.
Groetjes,Jolanda

Jol@nd@ zei

Van harte gefeliciteerd!! Een hele fijne dag toegewenst!

Groetjes Jolanda

Sanderijn zei

Hoi Odetta, lang niet gesproken, maar kom toch weer even kijken bij je, van harte gefeliciteerd met je trouwdag!
Inmiddels heb ik, na 1,5 jaar, eindelijk weer ens wat kunnen maken, als je zin hebt, kun je eens komen kijken op mijn nieuwe weblog: http://artrecycle.web-log.nl/
groetjes Sanderijn

Christie zei

Happy Anniversary! You're a beautiful couple. I'm glad that you were able to celebrate!