woensdag 5 mei 2010

The Swanlake

Momenteel ben ik helemaal into the Webster's Pages. Ik vind dit zo schitterend. Het is erg leuk om naar hun side http://www.websterspages.com en naar "Inspire Me" te gaan. Iedereen kan haar of misschien ook wel "zijn" creaties in de galerie plaatsen, mits er uiteraard Webster's Pages producten worden gebruikt. Lean de Ruiter en Jolanda Simons heb ik daar ook al gespot.


Door de zwaan moest ik gelijk denken aan het balletstuk "Het Zwanenmeer". Ik had nog een stempel van een balletdanseres van Stampinback. Bij de afdruk vond ik haar neus niet zo mooi vandaar de keuze om een gedeelte van neus en en arm weg te snijden. Het lijkt nu wel een aankondiging voor balletstuk "Het Zwanenmeer".


Deze kaart is voor Jolanda Simons (ik moet hem nog wel opsturen, Jolanda). Wat het maken van kaarten betreft heb ik heel veel van Jolanda geleerd door goed haar kaarten te bestuderen. Ze is een echte creatieve kei wat het materialengebruik.


6 opmerkingen:

Jolanda zei

Wow,ik voel me zeer vereerd!!!Alvast heel erg bedankt ik vind m geweldig!!!Dit is echt een echte Odetta,toen ik m zag dacht ik gelijk "she's back"!!!!!!
Heel mooi ik ben er nu al blij mee!
Liefs,Jolanda

SCRAP TALK zei

Ja, die kunstwerkjes van Odetta herken je meteen!
Prachtig hoe je het samenstelt!
xxx
C.

Marlieke zei

Heel heel heel erg mooi! heb je glimmercardstock van gemstones gebruikt?

Jol@nd@ zei

Heel erg leuk geworden en alles past perfect bij elkaar!

Groetjes Jolanda

Lean zei

Geweldig zo mooi en webster is zeker gaaf om mee te werken.
gr,Lean.

Romy zei

Wauw, dit is echt één van mijn favoriete creaties van jou. De kaart is zo romantisch en helemaal in de sfeer van het zwanenmeer. Gáááf!!