zondag 6 september 2009

Sneak Pink Ribbon Journal

De voorkant van de journal.

De zijkant van de journal.
Ik heb vandaag mijn bijdrage ten bate van de Pink Ribbon actie bij Joan Gevaert afgerond. Ik wilde nog graag een journal maken. Het is op zich een niet zo'n hele bijzondere journal, maar vooral een praktische en verder heel neutraal. Het hoeft niet persé voor een patiënt te zijn. Men kan er zelf wat gedachten en quotes hierin kwijt. Ook kunnen andere mensen bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap hierin schrijven. De woorden hope and trust leken mij wel passend bij het onderwerp. Na zondag 27 september a.s. zal ik mijn creaties blootgeven, want dan is de expositie voorbij.

9 opmerkingen:

Romy zei

Ik vind het zo lief van je dat je voor Pink Ribbon zoveel prachtige dingen hebt gemaakt. Deze sneak belooft alweer zoveel goeds. Ik weet zeker dat Joan hier heel blij mee zal zijn, net als de stichting Pink Ribbon.

Lean zei

De sneak ziet er veel belovend uit en er gaat vast iemand haar journal in schrijven.Goede aktie en lief van je dat je al die mooie dingen voor ze maakt.
gr,Lean

SCRAP TALK zei

Zo te zien zal het weer schitteren zijn! Jij hebt je flink ingezet voor het goede doel!

MadeByMaly zei

O je sneakpeak ziet er al zo te gek uit, ik ben heel benieuwd naar het hele plaatje. Ik weet zeker dat er veel veilinggangers fan van jou werk zullen zijn, het is zo mooi!

Marlieke zei

Ohhh wat zou ik graag alles willen zien..... :-)
Nog eventjes geduld!

groetjes Marlieke

Jol@nd@ zei

Het ziet er al super uit!! Ik ben erg benieuwd. Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog!!

Groetjes Jolanda

Christie zei

It looks so beautiful...I can't wait to see the whole thing! :-)

rev zei

schitterend wat je voor Pink Ribbon doet!!

Anoniem zei

Bij toeval op jouw blog gekomen. Een mooi initiatief. Creativiteit en hulpvaardigheid gecombineerd. It's the first time....maar zeker niet de laatste keer.