woensdag 2 september 2009

Pimp up your chipboard

Soms wil je tussendoor iets grappigs uitproberen wat al enkele weken door je hoofd zit te malen. En wat hieronder staat, was nou typisch zo'n geval. En dan moet je het gewoon maken om van dat knagend gevoel van verlangen af te komen.

Dit is een saai chipboard vogeltje wat duidelijk vraagt om opgepimpt te worden. Dit noemen ze ook wel een bare element. Nu kun je het leuk voorzien van een likje verf, maar je kunt er ook andere dingen mee doen.

Bijvoorbeeld zoiets!

Of je rijgt er gekleurd ijzerdraad (een dun waxkoordje) door de gaatjes die gemaakt zijn met behulp van een prikpen en rijgt er kraaltjes doorheen. De bloemtjes en meeldraden zijn trouwens gemaakt door middel van ponsjes.
En zo zijn deze fleurige vogeltjes ontstaan en mijn knagend gevoel van gevoel is gelukkig weg en heb ik nu een bevredigend gevoel hieraan overgehouden. Mijn missie is geslaagd!
Waarbij ik ze ga gebruiken is mij nog niet duidelijk. Maar het kan op een lay-out, op een kaftje van mini-album, op een kaart, op een canvas etc. Legio mogelijkheden dus.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

GEWELDIG GEWELDIG!! Ik heb deze vogeltjes ook (bij Romy besteld) en ze liggen klaar om gebruikt te worden. (want zoals je weet ben ik op het moment met een beetje (te) veel layouts bezig en had ik steeds wat ongemakken, haha). Maar deze heb je ZOOOOOO mooi bewerkt! Mijn complimenten!

Romy zei

Hé, wat een leuk idee! Ze zien er zo gaaf uit. Tot nu toe heb ik deze vogeltjes alleen nog maar geverfd, maar als ik dit zo zie...Kwijl, kwijl: Heel mooi!

Lean zei

Heel mooi geworden en ja wat ga je er mee doen................eerst maar eens netjes bewaren[klinkt bekent].
gr,Lean

SCRAP TALK zei

Oh, waar haal je het vandaan? Dit is zo mooi! Misschien moet je toch maar een winkeltje beginnen met jouw werkjes... wedden dat ik vaste klant word ;-))

Jolanda zei

Ik heb deze ook van je gekregen en ik vind hem heel leuk.(alles is leuk!!!)Je heb ze heel mooi gepimpt!(ik vind m kaal ook schattig)Ga er snel wat mee doen!!