zondag 27 september 2009

Mijn drieluik op persplexglas voor de expositie

Vandaag samen met mijn moeder naar de expositie ten bate van Pink Ribbon bij Joan Gevaert Scrapbooking and Rubber Stamp Art te Ede (http://www.joangevaert.nl/) geweest. Eerst gezellig samen met Joan en haar crew wat gedronken. En toen de mooie ingeleverde werkstukken voor de expositie in de workshopruimte bewonderd.


Dit is mijn drieluik zoals die getoonsteld was in de expositieruimte. Jammer genoeg is er totaal niet hierop geboden . Wel zijn er een aantal kaarten, die ik gemaakt had, verkocht. Mijn moeder heeft hiervan ook nog 2 kaarten gekocht, ha, ha, ha. Dus zijn ze weer terug. Hieronder volgen 3 close-upfoto's van de bewerkte foto's die op de persplexglasplaten zijn bevestigd. De foto's zijn zowel door mijn vader als door mij gemaakt.


3 opmerkingen:

Romy zei

Het klinkt als een heerlijke dag. En wat leuk om te horen dat een aantal van je kaarten verkocht zijn. Maar dat kan ook niet anders, want jouw kaarten zijn iedere keer zo mooi. Je drieluik vind ik ook fantastisch. Erg jammer dat er niet op geboden is, en ook erg onbegrijpelijk omdat het er prachtig uitziet.

Lean zei

Ziet er allemaal prachtig uit en ja jammer dat er niet op geboden is.
Maar al met al klinkt het als een geslaagde dag.
gr,lean

SCRAP TALK zei

Ik vind jouw drieluik ook prachtig! Vind die eerste foto vooral heel mooi!
Fijn dat jullie een leuke dag hadden!