dinsdag 13 maart 2012

Pimp up your Stuff


Hier enkele voorbeeldjes van bottle caps die ter decoratie aan een flesje en een vaasje heb gehangen. De botte cap zit door middel van een kantje aan de hals vastgeknoopt.


Het vaasje heb ik overigens voor € 1,50 gekocht bij de kringloopwinkel.

Dit zijn voorbeelden van leuke, betaalbare home decorations-cadeautjes.
De vogelnestjes van Prima Marketing zijn onwijs schattig. Op dit vogelnestje wordt er door een musje gebroed. Om het musje wat meer privacy te geven, heb ik dit schattige tafereeltje op een bedje van wat restjes kant in een glaasje met een schitterend dekseltje gestopt.

5 opmerkingen:

Karin Wouters zei

Wat een leuke decoraties, kan je zien wat een leuke dingen je kan oppimpen. Het vogelnestje is ook schitterend, jij hebt het voorjaar al in huis..

Ira Huberts zei

Hi Odetta! Wat ben ik blij dat jij een reactie hebt achtergelaten op mijn blog, hartelijk dank daarvoor, zo heb ik je immers gevonden! Ben meteen volgster bij je geworden, je maakt geweldige dingen zeg! Mocht je zin hebben, je bent altijd welkom om ook bij mij langs te komen ;-) Groetjes, Ira

Romy zei

Jouw huis is volgens mij altijd een klein feestje om doorheen te lopen met alle prachtige handgemaakte home deco:) Ook dit zijn weer prachige creaties!

MadeByMaly zei

Wat een prachtige decoraties heb je gemaakt Odetta. Weer zeer inspirerend!

Marlieke zei

Jij kunt werkelijk zo goed met kleine dingetjes van die leuke home-deco projecten maken. Mooi hoor!