zaterdag 17 maart 2012

Gedecoreerde enveloppe

Niets is bijna leuker dan werken met een blanco basis waarvan je nog helemaal niet weet wat het gaat worden.

Hier heb ik een kraft-enveloppe van Maya Road bewerkt. De zijkanten heb ik losgesneden.
Een deel van de buitenkant van de enveloppe is gestempeld met witte inkt, Cloud van VersaMagic. Eén van de beste inkten in de kleur wit. De transparante vlinder heb ik vastgeplakt met Ranger Glossy Accents. Ideaal voor het bevestigen van transparanten.Door de gaatjes heb ik een roze satijnlint geregen. De uiteinden heb ik aan de binnenkant vastgeplakt. Verder een randje met een restje designpapier van 7 Gypsies uit de lijn Conservatory. De subtiele roze kleur van de Prima Flower past er perfect bij.


Zo ziet de binnenkant eruit.


Met verschillende stempels gewerkt (ingekleurd met aquarelpotloden en het jurkje bestaat uit paperpieces van een restje designpapier), waaronder met mijn favoriete stempel (meisje op vogel) die ontworpen is door Hermine Koster.


Dit vind ik toch wel het allerleukste om te doen. Lekker werken in het klein.Ik wens jullie allemaal een prettig weekend toe!

5 opmerkingen:

Romy zei

Wauw! Je hebt echt elk flapje van de envelop benut en op een prachtige manier versierd. Het resultaat ziet er supermooi uit!

Lean zei

Heel mooi geworden en lieve kleurtjes heb je ook gebruikt!

Berlinde zei

Wat is dit mooi!!!
Lieve groetjes, Berlinde

Ira Huberts zei

Geweldig, wat een beeld van een envelop heb je gemaakt Odetta, fantastisch zoals je al die diverse stempels hebt gecombineerd! Ik kreeg jouw blog helaas niet in m'n reader te zien, heb 'm nogmaals handmatig toegevoegd, zodat ik niets meer van al je mooie creaties hoef te missen! Bedankt voor je tip van de Poppenkraal, is mij onbekend, maar ik ga er graag eens een kijkje nemen! Fijne zondag, groetjes, Ira

MadeByMaly zei

O wat een prachtige envelop heb je gemaakt Odetta. Weer helemaal op zijn 'Odetta's'.