donderdag 16 april 2009

Lieve,lieve Marianne, heel hartelijk bedankt!
Wat ik ben ik toch een bevoorrecht mens om zulke lieve kunstzinnige mensen te kennen. Pas geleden kreeg ik nog van Romy haar schitterende fotolijst. Nu weer van Marianne met dit schitterende boekje. Het is zo sprookjesachtig mooi gemaakt. Het lijkt wel of dit boekje al een leven heeft geleid! Marianne, je bent een enorme lieve schat. Wat een verwennerij!
Het boekje heeft nu al een klein tikje van mezelf meegekregen. Binnenkort meer hierover. De Paper Glaze van Aleene's moet nog even drogen.
Hoe ik ooit met Marianne in contact ben gekomen is een bijzonder verhaal op zich. Ooit, toen ik haar winkeltje op Marktplaza ontdekte, bestelde ik het zo door mij fel begeerde blok vintagelook designpapier Maison (ontworpen door Brenda Walton) van K & Company. Een schitterende lijn, ik kan niet anders zeggen. Marianne had mij een berichtje per e-mail verzonden dat het eraan kwam. Mooi, zo! Toen kreeg ik van Marianne een paar dagen later weer berichtje met de boodschap dat mijn adres volgens de postbode niet zou bestaan en het pakketje retour was gekomen. Niet zou bestaan? Hoezo niet bestaan???!!! Ik had al eens vaker dit probleem ondervonden. Ik heb zelfs Burgerzaken van de Gemeente Venlo gebeld met de vraag op welk adres ik sta ingeschreven. De aanslag onroerende zaakbelasting komt namelijk wel toevallig altijd goed aan. Marianne heeft toen opnieuw een poging gedaan door met koeienletters zo groot mijn adres op het pakket te schrijven. En zo kwam alles tot een goed einde. Toen zijn we op één of andere manier elkaar blijven e-mailen, ontstond er een bijzonder contact en begon er een vriendschap met diepe wederzijdse respect. En zo kwam het dat Marianne onlangs met haar eigen ogen kon aanschouwen dat mijn adres bestaat.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een:
1) prachtig mooi boekje met superglitters op geweldig goede foto's

2) prachtig mooi verhaal

Erg leuk om dit te zien en te lezen.

Groetjes, Marlieke

Lean zei

Het boekje is super daar ben je vast heeeeel blij mee,grappig verhaal en dat alles toch nog goed is gekomen.Geniet maar goed van de vriendschap.Groetjes,Lean

Romy zei

Wat een prachtig cadeau heb je van Marianne ontvangen. Inderdaad heel sprookjesachtig en al die glimmer mist accenten maken het heel bijzonder.Het verhaal over het begin van jullie vriendschap is ook heel bijzonder. Wat grappig, dat zoiets uit één mailtje kan ontstaan.

lunaplume zei

this book is fantastic !!! Lovely pages, lovely colours...I loooooove your artwork !!!!!