dinsdag 7 april 2009

BookletsVandaag heb ik deze piepkleine boekjes gemaakt. Momenteel beleef ik meer plezier aan het maken van boekjes dan ze in te vullen. Onbeschreven bladen zijn nog puur en mooi.
De bovenste boekje is het kleinste formaat tagalbum van 7 Gypsies. De achtergrond is van Pink Paisley uit papierlijn Vintage Moon. De chipboard Cherry Blossoms and Birds is afkomstig van Maya Road en zijn geverfd met acrylver en het vogeltje is geverfd met Ranger Crackle Paint in de kleur Old Paper. Het vogeltje heeft met een plakpareltje als oogje gekregen, want anders kan hij niet kijken. Door met verschillende kleuren bij de bloemen te werken, krijg je een mooie contrast. Doordat het een tagalbum is zit er een gaatje in de kaft. Hier heb dus van Tim Holtz uit de serie Idea–ology een Hitch Fastener vastgeschroefd. Het is net een deurknopje. Voor de finishing touch zijn de bloemen voorzien van brads met spacers.
Het onderste boekje is een recycle-projectje. Het betreft een verpakking waaraan een zakje met tags van 7 Gypsies erin bevestigd heeft gezeten. Het designpapier Market is ook van 7 Gypsies. de Grungeboard swirl is van Tim Holtz. De bloem is gestempeld met Stazon Jet Black op Claudine Hellmuth Studio Sticky-Back Canvas (canvas met een stickerlaag) nadat de geverfde achtergrond uiteraard droog was. De stempel is van Studio Art en ontworpen door de Nederlandse Stempeldiva Hermine Koster. Boven de swirl en bloem kan nog een titel van het boekje worden gezet. De inspiratie is afkomstig uit het laatste nummer van Art Specially en van Hermine Koster die deze bloemen zo gemaakt heeft.
Ik moest wel lachen om de reactie van Rob over wat hij ervan vond. Het boekje met het vogeltje ging wel, maar het onderste boekje vond hij geen bal aan. Tja, het is een vrij land en iedereen heeft recht op een mening.

5 opmerkingen:

Lean zei

gelukkig smaken verschillen,en zeker die van een man&vrouw[hahaha] Ik zou bijna zeggen wet weet hij er nou van......grapje.Ik vind heel leuk en orgineel.
scrapse Lean

Romy zei

Ze zijn beiden zo leuk geworden! De omslag is al erg mooi, dat belooft al veel goeds voor hoe de binnenkant gaat worden. De reactie van Rob komt me wel bekend voor. Mijn vader toonde ik laatst mijn glimmer mist creatie. Zijn reactie: Horen die spikkeltjes daar? Gelukkig begrijpen wij, scrappers, elkaar wel goed;)

Christie zei

Beautiful. Love your books!

MadeByMaly zei

Haihai, ik ben het helemaal met lean eens haha. Ik vind de bovenste heel mooi maar zwijmel weg bij de onderste...heel stijlvol. Ga zo door Odetta!

Mika zei

Looking good!!! Mika (www.mikascrap.typepad.com)