zondag 27 mei 2012

Mini baby-albumEen goede vriendin van mijn moeder hoopt over een tijdje voor de eerste keer oma te worden. Om haar te verrassen heeft mijn moeder door mij een mini baby-album (6 x 6 inches) laten maken waarmee de a.s. oma vol trots de foto's haar kleinkind op een leuke manier aan de belangstellenden kan laten zien.

Ik heb een combinatie gemaakt met het designpapier uit de lijn "Lullaby Lane" (minipapers) van Webster's pages, en uitgeknipte items uit vellen designpapier van het formaat 12 x 12 inches uit de lijn "Little Darlings" van Graphic 45 en cardstock in de kleur "Vanilla" van het merk Bazzill.

Verder heb ik door tijdgebrek alleen maar 2 foto's gemaakt van de buitenkant van de eerste kaft, maar ik kan je verzekeren dat de combinatie een prachtige "match in heaven" is.

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, wat ziet dit er mooi uit! Wat een vertederend plaatje op de voorkant. En ik weet zeker dat de binnenkant minstens zo mooi is als de kaft. Wat zal de aanstaande oma hier blij mee zijn!

Lean zei

AAAA lieve cover heb je gemaakt gaat ze vast prachtig vinden zo'n mooi albummetje.
groetjes,Lean

Ira Huberts zei

Ach Odetta, wat is dit líef gemaakt! Ben er helemaal wég van, van dat nostalgische plaatje, werkelijk zó schattig! De vriendin van je moeder zal er precies zo over denken, die is straks in de 7e hemel en gaat er al de mooiste foto's in plaatsen. Een pláátje gewoon!! Liefs, Ira

MadeByMaly zei

Wat is dit mooi Odetta. De vriendin van je moeder zal er vast en zeker heel blij mee zijn. Wat ben je toch altijd attent!