zondag 20 februari 2011

Multifunctionele jurk!

In de tijd van Lodewijk de Veertiende droegen de dames jurken van een gigantisch formaat. Wanneer je dan gaat picknicken in de tuinen van Versailles lijkt het mij heel handig om hierin je etens- en drinkwaren te stoppen, hahaha. Of als je naar de Huishoudbeurs gaat, dan gaan ze zeker voor je aan de kant.Nu heb ik de vogelkooi in deze jurk niet zelf verzonnen. Omdat ik bij alles wat mij interesseert een fotografisch geheugen heb, heb ik dit ooit ergens gezien.Afgelopen zomer was er bij de Kasteeltuinen van Arcen een circus. In dit circus was er een dame die ook zo'n jurk droeg met daarin een podium verwerkt waardoor ze een mini-theatervoorstelling vanuit haar jurk kon geven. Tenminste ik heb hiervan een foto gezien.Ondanks alle functionaliteit hoef ik niet zo'n jurk, hahaha.

8 opmerkingen:

Lean zei

nee lijkt me super gaaf hoor zo´n jurk bij Odetta en dan rode pumps..hihihihi....gaaf kaartje weer hoor.
groetjes,lean

jazsutra zei

Such gorgeous project! love the distressing and fairies!!!!

Love
jaz

Romy zei

Hihi, in dat opzicht kan zo'n jurk inderdaad wel verrekte handig zijn;) Wat een gaaf idee om een vogelkooi in de jurk te verwerken. Het resultaat is een prachtige kaart!!

Jolanda zei

wow Odetta,deze is weer geweldig!!wat een gave kaarten wat een gaaf idee de vogelkooi,duper!!
Heel mooi!!
Fijne dag!

Karin Wouters zei

Super leuk gedaan en erg origineel!!!

Marlieke zei

Supermooie en originele kaart! Erg tof!

Sonja zei

Hallo,

Ik heb even een kijkje genomen op je blog, omdat ik via via (was bij mijn zusje beland : http://CreaNora.blogspot.com) jouw prachtig ontworpen blogaward heb gekregen. Ik heb een paar creaties van jou bewonderd en heb me tevens als volger aangemeld. Een dikke pluim voor jou, want je geeft niet alleen een award weg aan bloggers met een aparte stijl (waaronder enkele ook mijn favorietjes zijn ;), maar je hebt zelf ook een hele mooie aparte stijl van kaarten maken.

Nog een fijne dag,
Sonja
http://scrapadoe.blogspot.com

MadeByMaly zei

Wat een geweldige superkaart Odetta. Ik zie jou toch wel in zo'n jurk lopen, idd. met de rode schoenen (zie het stukje van Lean) haha. Ik zie al helemaal voor me hoe je dan zou moeten fietsen (al kun je die fiets misschien ook wel gemakkelijk opbergen in de jurk).