woensdag 16 februari 2011

Kaarten in de "vintage"-stijl.

Op Marktplaza kun je altijd heerlijk snuffelen en zodoende ben ik toen ook de winkel van Fenny, Fenny's Labels (http://fennym.marktplaza.nl/) tegengekomen. Omdat ik een enorme zwak voor stoffen labels heb, kom ik daar heel wat leuks tegen.Ik heb dit label opgepimpt met mini-roosjes en ik heb een knoop met een dunne organzalint vastgemaakt. Het lintje is met behulp van een stopnaald door het stof heen gehaald. Organzalint vind ik heerlijk materiaal om mee te werken omdat het zo flexibel is. Vooral met bedels die voorzien zijn van een klein oogje kun je ergens vastmaken met een dun organzalintje. Voor het opplakken van stoffenlabels gebruik ik dubbelzijdige plakfolie. Zo blijft de label mooi in takt en gaat deze niet nog verder rafelen dan je zelf wilt.En zo ziet de kaart er in z'n geheel uit. Het designpapier van Daisy D's (wat ik van Jolanda Simons heb gekregen, thanks girl) heb ik als achtergrond gebruikt. De tekststempel is van Marianne Design. Het kant (Prima Marketing) heb ik vastgezet met mini-brads die voorzien zijn van dotjes Perlenpen (crèmekleurig) van VivaDecor.


Mijn broer en zijn vriendin hadden tijdens hun vakantie in Thailand papieren bloemetjes gekocht. Want in Thailand worden de bloemen voor Prima Marketing gemaakt. Om ze hiervoor nogmaals te bedanken, heb ik deze kaart voor ze gemaakt. Het designpapier als achtergrond is van Daisy D's. Het stempelafdrukje op het nagebootste perkamentpapier is van Crafty Individuals. Het humoristische vintage stickerplaatje komt uit de winkel Fenny's Labels. Dit heb ik op papier geplakt en daarna met een kartelschaar heb ik een ouderwets fotorandje geknipt. Uiteraard heb ik de mini roosjes gebruikt die ik van mijn broer en zijn vriendin heb gekregen.

7 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh ik ben een berichtje vergeten zie ik! Wat gaaf is dit! Jij weet echt altijd van alle kleuren, alle materialen en alle afemtingen iets heel bijzonders te maken! mooi werk hoor!

Romy zei

Ooh, jij boft: twee familieleden die naar het Prima-paradijs van de wereld gaan:) Hihi, de tekst 'dat verdient een bloemetje' is wel heel toepasselijk. Beide kaarten zijn weer supermooi!

Jolanda zei

Super mooi!!en graag gedaan!
De labels zijn geweldig zeg,mooi hoor!
Mooie kleur bloemetjes!!
Fijne avond!
xx

Lean zei

Zo mooi weer en op beide komen de bloemen juist zo gaaf uit.
groetjes,lean

MadeByMaly zei

Wauw Odetta, wat mooi weer!

Mireille zei

helemaal geweldig!!
Prachtige layouts!

SCRAP TALK zei

Mooie kaarten! Fenny heeft super goodies!
xxx
C.