maandag 6 september 2010

Off-line

Helaas ben ik sinds vrijdag off-line (geen internet-verbinding). Dus mocht je geen reactie van mij ontvangen hebben, komt dit hierdoor. Het voordeel hiervan is dat ik wel volop de gelegenheid heb gehad om lekker te gaan stempelen. Ik hoop dat ik weer in de lucht ben. Morgen komt er een monteur om te bekijken waarom ik geen verbinding meer heb.

4 opmerkingen:

Romy zei

Dat is nog eens vervelend voor jullie. Maar gelukkig zit er inderdaad ook wel dat grote voordeel aan: tijd voor heel erg veel stempelplezier:) En van al je creaties kunnen wij dan maar weer mooi mee genieten nu je weer even online bent:)

Jolanda zei

Balen zeg!!!!Ik hoop dat t morgen opgelost is!
Ben wel heeeel benieuwd!!

Marlieke zei

Ai wat vervelend! Ik hoop dat het snel opgelost is! Wij moeten ook altijd maar afwachten of we wel of geen verbinding hebben. Na 100 keer (oke...overdrijven is ook een vak...toch) opnieuw opstarten wil de verbinding er dan eindelijk wel weer zijn, maar pft ik heken de ellende. Stempel jij maar lekker verder! ;-)

MadeByMaly zei

O dat is balen zeg. Hopelijk is het snel opgelost. Het vervelendste is (vind ik) als je niet weet waar het aan ligt en het dus ook niet zelf op kunt lossen. Geef de monteur maar veel koffie en koekjes, dan is het hopelijk zo weer gemaakt :-)
Enne....stempel ze (maar dat komt vast helemaal goed)