woensdag 15 september 2010

Kaartjes op A.T.C. formaat (6,4 x 8,9 cm)

Door het enthousiasme van sommigen raakte ik ook besmet met het ATC-virus. Zelf werk ik graag op verschillende mini-formaten . Op zich is het niet moeilijk een ATC-tje te vullen. Je kunt leuke embellishments gebruiken zoals mini-knoopjes. Of geponste vlinders.

Je kunt bijvoorbeeld met laagjes gaan werken. Dat vult ook altijd goed. Het is in ieder geval een goede manier om van je restjes mooie designpapier af te komen.

Mocht je misschien in november de KreaDoe-beurs gaan bezoeken, vergeet dan vooral niet de stands die allerlei papiersoorten verkopen. Sommige verkopen hele mooi kaartjes op ATC-formaat.

Op ATC's kun je ook mooie woorden of quotes kwijt. Ik maak deze kaartjes eigenlijk niet om te ruilen. Maar ik gebruik ze voornamelijk op kaarten of in een mini-album.


Soms mag het ook gewoon lekker gek. Het is ook een goede manier om kleursamenstellingen of technieken uit te proberen.


Zelf verwerk ik graag stempelafdrukjes op ATC-kaartjes. Ik heb een blik vol met stempelafdrukjes. Bewerkt of soms gewoon nog naturel. Heel soms zou ik willen dat ik meer adhoc (ter plekke) werkte. Dus alleen stempelen waarvoor ik het nodig heb. Maar als ik stempel, maak ik meer afdrukjes, omdat ik nu toch eenmaal bezig ben, hahaha. Heel vaak komt het toch nog goed van pas.


Hoe dan ook, maak lekker jouw ATC-tje zoals jij het zelf wilt, want het is toch zeker jouw feestje!

7 opmerkingen:

Lean zei

jeetje je was niet te stoppen denk ik hihihi maar wel gaaf zeg.
groetjes,Lean

Marlieke zei

Joh....zie ik hier aan ATC-machine aan de gang?! haha. Leuk om te zien zeg!

Romy zei

Oh wauw, wat een boel ATC's...samen ziet dit er echt overweldigend uit! Ik vind ze stuk voor stuk geweldig en dit geweldig leuk gevulde blikje lijkt wel een snoepblik zo...maar dan voor scrappers:)

Jolanda zei

Tjonge,jij hebt niet stil gezeten!!!!Mooi allemaal!!!Super!

MadeByMaly zei

O wat veel en wat mooi! Prachtig Odetta. Jij hebt niet stilgezeten zeg. Volgens mij waren de e-mail problemen prima voor de inspiratie haha. Maar gelukkig zijn ze nu opgelost.

Jol@nd@ zei

Wauw!! Ik vind ze echt allemaal prachtig geworden. Vooral de eerste serie vind ik erg mooi. Zou je misschien met mij willen ruilen?

Groetjes Jolanda

Jol@nd@ zei

Sorry ik lees nu pas dat je ze niet maakt om te ruilen.

Groetjes Jolanda