dinsdag 7 september 2010

De eerste prijs Zomer-challenge bij het Hobbyshoppie!!!

Er volgen nu een heleboel berichten, omdat ik een klein beetje een achterstand had opgelopen en ik genoeg heb om te laten zien.

Dan volgt nu eerst een heugelijk bericht. Bij Karin Wouters van het Hobbyshoppie (http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/) deed ik mee aan haar Zomer-challenge. Je moest het zomergevoel weergeven op een kaart of op een lay-out. Dit was mijn bijdrage!Hiep, hiep, hoera, ik heb de eerste prijs mogen winnen!!!!! Van de lieve Karin ontving ik vandaag dit met zorg samengestelde prijzenpakket! Is dit niet beeldschoon????? Ik ben er heel erg blij mee, heel hartelijk bedankt Karin!!!

7 opmerkingen:

Christie zei

So beautiful! Congratulations on winning first prize!

Jolanda zei

zeeeeeer verdiend,je bijdrage is zo mooi!!!Geweldig,geniet van je nieuwe spullen!!
Groetjes...

Romy zei

Wauw, wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! Je hebt het verdiend met zo een mooi kaartje! En die prijs is om te smullen zo mooi!

Lean zei

super hoor en terecht verdiend gefeliciteerd.
groetjes,lean.

MadeByMaly zei

Van harte gefeliciteerd Odetta. Je kaartje is dan ook prachtig.

Marlieke zei

Ja, ik had het al gezien op haar blog, maar vond dat je zelf maar de eerste moest zijn die het zag en dat je het dus niet via mij hier op je blog moest lezen. Maar nu dan alsnog: van harte gefeliciteerd! het is je zeer gegund!

Overigens heb jij het over een berichtenachterstand...nou...ik heb ook een achtertand. Zowel op mijn eigen blog maar zeker ook in het achterlaten van berichtjes op jullie blogs. Tja...het leven van de werkende juf is weer begonnen ne dat is te merken, hihi. Ik weet (denk) ook niet dat het me gaat lukken alle blogs bij te houden komende tijd. We zullen zien wat mogelijk is.

Lean zei

hoi ben ik weer er staat een award voor je op mijn blog.,doegggggggg