zondag 20 december 2009

De kerstboom in Casa Donners

Een kerstboom plaatsen is enorm lastig bij ons. De kooi van Willy (onze chinchilla) is nogal groot en neemt best wel wat plaats in beslag. Ook is Willy dol op kabeltjes en klimmen. Dus is een kerstboom van normale grootte uit den boze, puur ter voorkoming van een extra ontplofte kerstdecoratie die Willy heet.

Ooit woonde ik een stukje kleiner dan nu, namelijk op een gehuurde zolderetage. Toen heb ik deze smeedijzeren mini-kerstboom gekocht. Die was uit de Libelle-collectie bij de V&D en ik was er meteen verliefd op. Ik hou van een bohemian style, lekker kleurrijk dus.


Uiteraard mogen de vogeltjes niet ontbreken.


De vogeltjes zijn gemaakt (niet door mij!!!) met een fluwelen stof.Door al die kleurtjes lijkt het wel net een sprookje uit duizend en één nacht.


Ook zijn er ook hertjes en eekhoorntjes te vinden.


In ieder geval ben ik verknocht aan dit boompje! Het is gewoon tijdloos.

5 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Wat een heerlijk kleurig boompje...misschien is hij niet zo groot maar je blijft er wel telkens naar kijken en steeds weer nieuwe dingen in ontdekken. Heel gaaf.

Romy zei

Wat een gaaf idee! Dat is nog eens een goede oplossing als je een grote kerstboom niet kwijt kunt. Prachtig versierd met al die kleurtjes!

Jolanda zei

Dit vind ik echt fantastisch!!!Met mijn 2 kleine monstertjes moet k een gewone boom.....maar voor mijzelf zou ik dit super mooi vinden!!!Echt geweldig en die bonte kleuren,dit is voor mij kerst!

Lean zei

Heel mooi boompje en super opgelost.Bij ons is het ook maar een ukkie hoor ivm Misty en haar aanvallen.

SCRAP TALK zei

Wauw! Super zo een kerstboom: heel sprookjesachtig, lekker kleurrijk! Origineel! Ik hou ook wel van een beetje gipsy-stijl:-))
xxx
C.