woensdag 22 april 2009

De allernieuwste Flow Magazine is de moeite waard!!!

De nieuwste Flow Magazine zit boordevol met scrapgoodies. Deze editie is zeer zeker de moeite waard.

FLOW EXTRA’S IN DIT NUMMER
* Een doeboek voor volwassenen. Het mag weer, net als vroeger: knippen, plakken, scheuren, vouwen, invullen en puzzeltjes oplossen.
* Inpakken en weggeven of lekker zelf houden: de prachtige cadeaulabels en het inpakpapier van ontwerpstudio PIP (vintagestijl!!!)

5 opmerkingen:

Romy zei

Oh, wauw, dat klinkt super! Vooral die cadeaulabels en het inpakpapier klinken wel erg aantrekkelijk...morgen toch maar even naar de tijdschriftenwinkel:)

Lean zei

Zei je PIP .Hummm ik heb hier wat van die stofjes liggen ,morgen \vrijdag toch weer even gluren.JA GLUREN.
Groetjes Lean.

Marlieke zei

Klopt Odetta! Ik doe meestal op woensdagmiddag mijn boodschappen, zo ook vandaag. En één van de artikelen in mijn wagentje was dan ook de nieuwe FLOW. Ik vind het blad alleen al geweldig om alle afbeeldingen van vogeltjes, haha. Kan ik vast ooit gebruiken voor scraps over onze Pippi.

MadeByMaly zei

Ik heb hem ook binnen (ik heb een proefabonnement genomen van 3 nummers). Hij zit nog in de verpakking want ik wil hem mee op vakantie nemen. Maar als ik zo lees wat voor leuks er nu weer bij zit ben ik benieuwd of dat gaat lukken haha.

Viv zei

Bedankt voor de tip!!! De vorige nummers van flow heb ik allemaal in huis maar ik vind het wel allemaal een beetje van hetzelfde!
Maar nu ik dit zo lees zou ik het liefste NU naar de winkel rennen :)

groetjes Vivian