zondag 15 februari 2009

Update Valentijnsdag
Gelukkig geen gecompliceerde post van stille aanbidders, nee, ook helaas geen chocolade, maar heel onschuldige post van 2 hele lieve meisjes! Dank jullie wel! :0)
De bovenste foto is een schattige kaart van Marian. Marian is een vriendin die ik heel lang ken. Al vanaf mijn twaalfde toen wij samen naar de MAVO gingen. Hé, Marian, wij kennen elkaar dit jaar alweer 30 jaar! Wat is de tijd toch voorbij gevlogen. Marian heeft een traditie ontwikkeld om o.a. met Valentijnsdag (en Pasen) elkaar een kaart te sturen.
De overige foto's zijn van een schitterende kaart gemaakt door Jolanda Simons. Jolanda, wat zijn jouw kaarten toch gedetailleerd en iedere keer weer heel verrassend anders.
Verder was het een zaterdag zoals andere zaterdagen. Het is veel leuker om samen met z'n tweetjes spontaan iets romantisch te gaan doen, dan vanwege het feit dat het dan moet.

1 opmerking:

Romy zei

Wat een leuk idee om vriendinnen een kaart te sturen met Valentijn. Daar heb je als getrouwde vrouw veel meer aan dan aan een kaart van een stille aanbidder:) En Jolanda heeft echt een prachtige kaart gemaakt. Heel mooi!