donderdag 12 februari 2009

Heaven Sent Angel

Waar Barcelona wel niet toe kan leiden! Ik had een leuk promotiegidsje met allerlei locaties van Barcelona en reclamefoto's. Daar zag ik deze reclamefoto van Diesel. Die wilde ik al een hele tijd verwerken. Ook had ik nog transparante A5-bladen (0,25 micron) liggen. Dus ben ik gewoon iets gaan uitproberen. Om wat diepte te creëeren heb ik in het totaal met 5 lagen transparante bladen gewerkt. De woorden heaven, send en angel en de clip zijn van Making Memories. De rub-ons zijn van Basic Grey. Verschillende merken designpapier (7 Gypsies, Basic Grey en Pink Paislee). De zwarte Chrystal Swirls zijn van Prima Marketing. Als finishing touch 2 transparante pebbles.
De bovenste foto is zonder flits genomen, de overige 2 foto's zijn wel met flits genomen.
Door deze lay-out kom ik als Nederlander toch nog een beetje in de Valentijnsdagstemming. En zeg nou zelf, zo'n yammie angel mag toch ook bij jou uit de hemel komen vallen!
Oh ja, als getrouwde vrouw zit ik niet bepaald te wachten op Valentijnskaarten van stille aanbidders, maar chocolade is wel zeer welkom!!!

2 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Wauw Odetta, wat vind ik dit prachtig. Ik ben wel heel benieuwd hoe je de transparante lagen verwerkt hebt. Heb je op elke laag één item verwerkt? (ben niet nieuwsgierig hoor haha). Ik vind het zo leuk dat je vaak niet-foto's in je lay-outs verwerkt, het geeft zo'n gaaf effect.

Romy zei

Dat ziet er echt ontzettend mooi uit! En wat een prachtige reclameposter ook.

En alvast een fijne Valentijn samen met Rob! Ik hoop dat hij een chocolaatje voor je meeneemt:)