dinsdag 22 november 2011

Winnares van the Give Away is bekend!!!!!

Het originele plan was om onze chinchilla Willy de trekking te laten doen. Hij moet toch wat doen voor de kost en inwoning. Dus fijn een schaaltje met de lootjes van alle deelnemers op zijn plankje neergezet. Maar er gebeurde niets.


Oké, Willy was ondertussen beneden gaan zitten dus het schaaltje naar beneden verplaatst. Behalve dat er een aantal lootjes uit het schaaltje door Mijnheer Snorrewitzky waren gehaald, weigerde hij een lootje beet te pakken. Absoluut geen zin en nul interesse. Er zat namelijk niets eetbaars tussen.


Dus manlief heel vriendelijk, doch dringend verzocht om alsnog een lootje te trekken, tenslotte vind ik dat ik toch moeilijk zelf de trekking kan doen. Hij had nog maar weinig tijd (stond op punt naar zijn werk te gaan) en een fotoflitser op de vroege ochtend (06.45 uur) in zijn ogen zorgt er nou niet echt voor dat hij er fris en fruitig op de foto staat. Maar hé, alles voor een goed doel, hahaha.


Het is Karin Wouters geworden. Lieve Karin, van harte gefeliciteerd, alvast heel veel plezier ermee en jouw prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

2 opmerkingen:

Karin Wouters zei

Wauw...ik heb nog nooit iets gewonnen. Het is ook zo'n supermooi pakket, helemaal mijn smaak...
Alvast heel erg bedankt!!

Romy zei

Gefeliciteerd Karin:) Veel plezier met de candy! En arme Rob, op de vroege morgen de zware taak van lootje trekken doorstaan en dan ook nog met lichtflits op de foto moeten;) Hihi!