zaterdag 5 november 2011

KreaDoe-Beurs 4 november 2011

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op mijn eigen blog ben geweest, laat staan dat ik reacties op andere blogs heb achter gelaten. Mijn excuses hiervoor! Niets om je zorgen over te maken, waarom ik een tijdje niet op mijn blog was. Soms komen er andere dingen tussendoor zoals o.a. eindelijk mooi weer om buiten dingen te ondernemen. En dan moet je dit benutten. Want van het leven genieten is zeker zo belangrijk! Op creatief gebied heb ik niet stil gezeten, maar de foto's moeten nog bewerkt worden en geplaatst worden.

Maar gisteren ben ik naar de KreaDoe-beurs in Utrecht geweest! En daar ontmoette ik Jolanda Simons en Lean de Ruiter voor het eerst in het echt. Het was enorm gezellig met elkaar en het leek wel of wij elkaar al jaren kenden! Wij hebben samen vreselijk veel gelachen, ik heb er nu buikspierpijn van, hahaha!

Ook mijn goede vriendin Marianne van de Klok en Astrid (die altijd naar de cropavonden bij Made by Maly komt) waren van de partij!

Van links naar rechts: Lean, Jolanda, ikke & Marianne!

Van links naar rechts: Marianne, Astrid, Lean & Jolanda.

Kortom een zeer geslaagde dag met een gouden randje, met super mooie aankopen en een lege portemonnee, maar met een onbetaalbare vriendschap, hahaha!

7 opmerkingen:

Romy zei

Dat ziet er supergezellig uit:) Wat baal ik nu: ik zou eerst ook op vrijdag naar de KreaDoe gaan, maar helaas vonden de roostermakers het nodig mij ook op vrijdag naar school te laten komen:( Anders had ik jullie misschien wel gezien. In ieder geval fijn om te horen dat het zo'n heerlijke dag was en dat jullie leuke aankopen hebben gedaan:) Hebben jullie nog wat spulletjes voor ons overgelaten voor morgen? Haha!

Marlieke zei

Wat ontzettend leuk! Als ik dit zo zie en lees, denk ik: daar had ik ook bij willen zijn, haha. fijn dat jullie het zo onwijs leuk gehad hebben! Enne...bedankt voor je ontzettend mooie label en niet te vergeten de meer dan moie embellishments! er volgt snel een mailtje van mij jouw kant op!

Jolanda zei

ooohhh wat was het leuk!!!en wat "klikte"het ....alsof we elkaar voor de 100x zagen!
Ik heb het echt super leuk gehad en ik hoop echt dat we dit nog eens gaan doen,het is me zo goed bevallen...en ooooohhhh wat hebben wij gelachen zeg....ik ben blij dat we t gedaan hebben...:)

Over mij zei

Het was zo leuk om jou en Lean weer 'live' te zien en om Jolanda te ontmoeten. En wat hebben we gelachen, wat zeg ik...gegierd haha. Ik vond het zo gezellig, het klikte enorm! Nu moet ik nog even leren om fotogeniek op foto's te staan haha.

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Wat een leuke foto's! En blij te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad!
Liefs,
xxx
C.arine.

Lean zei

Ja we waren best erg he...whaaaaa!
Nee was gewoon heerlijk sterker nog zonder jullie was er geen bal aan de Krea Doe.......
doeggggg,Lean

Karin Wouters zei

Dat ziet er gezellig uit!! Fijn dat jullie zo hebben genoten..