dinsdag 8 november 2011

Voorproefje Floriade 2012

Wat deed ik nog meer tijdens mijn afwezigheid op mijn blog????!!!! Voornamelijk genieten van het prachtige weer in de buitenlucht.

In 2012 vindt er in de nabije omgeving van Venlo de Floriade 2012 plaats. Momenteel wordt heel Venlo en omgeving opgeknapt en is de infrastructuur een puinhoop. Op 16 oktober jl. maakten Rob en ik van de allerlaatste gelegenheid gebruik om een tochtje met de kabelbaan om zodoende een preview van de Floriade 2012 te krijgen. Hoe bizar is het om je eigen woonomgeving vanuit de lucht te bekijken. Het was prachtig en het mooie weer was een welkome bijkomstigheid. Mensen met hoogtevrees (zoals ik) kunnen gerust zo'n tochtje maken, je merkt er namelijk niets van hoe hoog je hangt. Wanneer de Floriade voorbij is, verhuist de kabelbaan helaas naar Oostenrijk.

Dus met de volgende foto's neem ik jullie bij deze mee voor een tochtje met de kabelbaan.


3 opmerkingen:

Lean zei

stoer hoor van je maar wel een gaaf uitzicht!

Karin Wouters zei

Geen wonder dat je geen tijd had voor je blog. Het was inderdaad erg mooi weer daar moet je dan toch van genieten. Jou is het in ieder geval gelukt!!

Romy zei

Wauw!! Waarom bestaat er nou niet zoiets als de Floriade van Uithoorn? Niet omdat de omgeving hier zo mooi is, maar omdat het me heel gaaf lijkt mijn buurt eens vanuit de lucht te kunnen bekijken. De foto's zijn prachtig en ik weet zeker dat het binnenkort nog mooier is als de Floriade daadwerkelijk begint.