zondag 13 november 2011

Labels met rode accenten

Momenteel vermaak ik mij prima met het maken van tags. Zij zijn multifunctioneel. Ze kunnen worden gebruikt als decoratie in je woning, als kaartje, als cadeaulabel, als toevoeging in je mini-album of als embellishment op jouw layout. De basis van deze tags is ribbelkarton. Hiervoor heb ik een bestaande tag als mal gebruikt. Het gebruikte dubbelzijdig bedrukte designpapier is van Maya Design.

Het laten zien dat het designpapier dubbelzijdig is bedrukt, vind ik altijd een leuke optie. Vandaar dat het hoekje is omgeslagen.


Een detailfoto van de stempelafdruk die ingekleurd zijn met aquarelpotloden en daarna bewerkt met Ranger Glossy Accents.


Deze vrolijke tag is voorzien van een vintage-afbeelding op katoen en is van Crafty Secrets. Stof bevestig ik altijd met dubbelzijdige kleeffolie zodat dit heel mooi vlak zonder bobbels komt vast te zitten.


Dit is een tag met materiaal wat ik heb gerecycled. De afbeelding van de Chinese kindjes heb ik uit een enveloppe van Pip Studio geknipt en is daarna met Mod Podge bewerkt. Het rondje met het vogeltje heb ik geponsd uit verpakkingsmateriaal en is voorzien van een glas sticker.


De komende tijd ga ik jullie vervelen met nog veel meer tags, hahaha.

7 opmerkingen:

Lean zei

Gaaf zijn en ze zijn inderdaad multifunctioneel en heerlijk relaxed om te maken.

Marlieke zei

Wat zijn ze leuk! En ik ben het met je eens: laten zien dat dessinpapier dubbelzijdig bedrukt is, is helemaal terecht. Kom maar op met nog meer labels hoor; ik kan me niet voorstellen dat ze gaan vervelen.

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Tags zijn heel mooi! En ik hou van tags!
Fijne zondag!
xxx
C.arine.

Romy zei

Hoewel ik zelf niet zo vaak rood gebruik, ben ik dol op rood:) Vooral als het kleine details zijn in dit aardbeienrood. Je tags zijn stuk voor stuk prachtig en heel fris en fruitig:)

MadeByMaly zei

Wat prachtig Odetta! Wat een geweldige tags. Vooral de onderste heeft mijn hart gestolen. Ik wil je bij deze ook bedanken voor de superlieve post die ik ontving.

Jolanda zei

Wat heb je super mooie tags gemaakt en erg leuk met die rode accenten!

Groetjes Jolanda

Jolanda zei

Wat mooi!!!Ik hou zo van rood!super mooi gemaakt!!
fijne dag.
x